Visszatérhet a Dust 2 a versenyekre - a profik a következő pályák helyére várják

Visszatérhet a Dust 2 a versenyekre - a profik a következő pályák helyére várják

A Dust 2 reworkje után sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik pályát veszik ki az aktuális map poolból, most viszont megtudhatjuk, hogy hogyan vélekednek erről a játékosok.

Már a Dust2 rework idején felmerült a kérdés a játékosokban és a közösségben is egyaránt, hogy melyik pályát kellene kivenni, vagy esetleg mely pálya helyére érkezhetne az átgondold Dust 2.

Így változott meg Dust 2

Ma hajnalban napvilágot látott a felújított Dust 2, mely lehengerlő látványa ellenére nagy játékmechanikai változáson nem ment keresztül az elmúlt fél év során. Azonban azok a kis különbségek, melyek az előző változathoz képest történtek, együttesen már igenis befolyásolják majd a pálya működését és a rajta folyó játékot.

Most viszont a betway esportsnak köszönhetően egy interjú keretében megtudhatjuk, hogy egyes profi játékosok hogyan vélekednek erről a témáról. Nem is húznám tovább a szót, nézzük meg, hogy mit gondolnak a profik:

North - valde: "Mióta folyton bannoljuk Cachet, ezért Cache-t kéne mondanom, de simán eltudnám azt is képzelni, hogy Mirage-t veszik ki."

Virtus.pro - snax: "Én a Dust2-őt venném ki. Nem igazán szeretem ezt a pályát, nem elég jó."

NiP - dennis: "Cbble, hiszen ez egy elég unalmas pálya, mind játszani, mind nézni."

Gambit - seized: "Nuke, főleg most a frissítés után."

Gambit - AdreN: "Nem igazán szeretném, hogyha visszajönne a Dust2. MM-et játszani még oké rajta, de teljesen megfelelőek most a versenypályák."

SK - fer: "Természetesen Nuke. Ez az egyik legrosszabb pálya az egész világon és Tuscant hoznám vissza még a régi időkből."

Gambit - Hobbit: "Nuke. Nem szeretem ezt a pályát."

Astralis - xyp9x: "Cobblestone, mert nem igazán játszunk rajta, de így is azt érzem, ha valakik játszanak rajta, akkor azt még nézni is unalmas. Ugyanez a Nuke-al, nem igazán lehet rajta követni, hogy mi merre történik."

Liquid - ELiGE: "Nuke-ot mondanék, de nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténne, szóval inkább Cache. Számomra legalább annyira unalmas az a pálya, mint a D2."

fnatic - flusha: "Korábban Cbble-t, vagy Nuke-ot mondtam volna, de most Cache-re gondolok, ugyanis itt mindig ugyanaz történik, semmi változatosság nincsen benne."

C9 - Rush: "Nuke és ezt nem a csapatom szempontjából mondom, hanem szimplán Nuke nem túl jó pálya jelenleg."

Látható, hogy a játékosok szinte csak három pályát mondanak, ez pedig Nuke, Cbble és Cache. Nuke és Cbble sokak szerint elég unalmas, flusha szerint Cache-n pedig folyton ugyanaz történik. Ezek után mindenképp kíváncsian várjuk, hogy ha ki is vesz a Valve pályát, akkor melyik lesz az.

Ti melyik pályát vennétek ki?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!