Egy elég súlyos hibába szaladt bele Ninja játék közben

Egy elég súlyos hibába szaladt bele Ninja játék közben

A legismertebb Fortnite streamer éppen élő közvetítés közben futott bele ebbe a nem mindennapi hibába.

Itt van Szent Patrik napjának ünnepe, ami azért a játékok mikrotranzakciós vásárlásaira is hatással volt. Fortniteba is érkezett új kinézet és éppen egy ilyen leprechaun (magyarul: manó - a szerk.) skin kapcsán jelent meg egy különös hiba.

Öt mítosz a Fortnite BR harcmezejéről, amivel lehet nem voltál eddig tisztában

Mi történik ha Launch Padra zuhan a supply láda, illetve több hp-t vesztünk, ha knockolt állapotban kúszunk ahelyett, hogy egy helyben maradnánk? Erre és még néhány másik mítoszra kerestük a válaszokat.

A manók, ahogyan azt jól tudjuk sokkal kisebb lények, mint maguk az emberek és egy olyan játékban, ahol nagyon fontos a hitbox, nem kéne, hogy előforduljon olyasmi, hogy egyes karakterek kisebbek. Nos, Ninjaval pontosan ez történt éppen streamelés közben, amikor egy ellenféllel küzdött meg, de a videóban az látható, hogy a vele szemben álló fél jóval kisebb.

Pontos magyarázat jelenleg még nem érkezett erre a fejlesztőcsapattól, viszont egy lelkes kommentelő megjegyezte, hogy ő is találkozott már hasonlóval. Az egyetlen dolog, amire gondolni tudunk, hogy a karakter lábai jócskán a föld alatt vannak, viszont ez a vizualizációban nem jelenik meg, ezért tűnhet egy karakter kisebbnek. Azt nem tudni, hogy változik-e ilyenkor a hitbox és biztosak lehetünk abban, hogy az Epic Games nem szándékosan készítette így el ezt a skint, hanem csak egy hiba csúszott a rendszerbe, ugyanis, mikor kinézetet vásárolunk, a játék külön megjegyzi nekünk, hogy ezek semmilyen előnyt nem biztosítanak számunkra. Mindenestre reméljük, hogy az Epic Games minél előbb felfigyel a hibára és javítja is ezt, ugyanis elég bosszantó lehet néhány esetben.

Ti találkoztatok már hasonlóval?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!