Újra megy a Ranked és a Blizzard még kompenzál is minket

Újra megy a Ranked és a Blizzard még kompenzál is minket

A tegnap felbukkant bugok miatt tegnap óta nem megy a ranked játék, most megérkezett a fix és még egy kis ajándékot is kapunk fájdalomdíjként.

Az új ranked rendszer bevezetése után felbukkant egy olyan hiba a kliensben, ami miatt egyszerűen rosszul működött a ranked rendszer. Ebből kifolyólag a fejlesztők egymás után minden régióban és szerveren lelőtték a dolgokat és 1 napja jönnek a hírek, hogy dolgoznak a javításon, de nem tudják, hogy az egész meddig fog tartani. 

Most viszont végre véget ért a várakozás, ha újraindítjátok a Battle.net-et, akkor utána már működik majd a meccskeresés. De ez még nem minden, az egyik fejlesztő a fórumon meg is jelent és mondott pár szót.

"Elkészültünk a Hotfix-el és most már minden régióban jól működik a ranked. Azért, hogy működjön a javítás, minden régióban le kellett állítanunk az ilyen jellengű meccseket. A javítás után pár felhasználó kapott némi extra csillagot és ők kicsit fentebbről kezdhetnek neki a létramászásnak.

Megértjük, hogy az ilyen történések zavaróak a közösségnek és bocsánatot kérünk a kellemetlenségek miatt. Hogy kifejezzük sajnálatunkat és, hogy megköszönjük a türelmeteket ezért szeretnénk felajánlani mindenkinek három ingyen Kobolds and Catacombs kártyacsomagot. A pakkok a jövő hét folyamán kerülnek kiosztásra és a Battle.net Gifting felületéről lehet majd őket lehívni, mobilról pedig csak be kell majd lépni.

Most már minden úgy működik, ahogy annak kell, ezúton pedig mindenkinek sok sikert kívánok a ladderhez. Még egyszer elnézést a gondokért és köszönjük a türelmeteket."

Ezzel tehát véget ér a mizéria, lehet megint belecsapni a dolgokba és örülni majd az ingyen kártyáknak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!