Lezárult a szavazás, ezt tennétek Dust 2-vel Ti!

Az első helyen nincs meglepetés, de érdekes tanulságokat szűrhetünk le a voksaitokból!

Vasárnap délután kiírtunk egy szavazást arról, hogy melyik pálya helyére tennétek be Dust 2-t a versenyeken használt map poolban. A kezdeti technikai problémák ellenére is sikerült 342 szavazatot összegyűjteni, ezért most jöjjön a konklúzió.

A győztes egyértelműen Nuke lett, a voksok több mint egyharmadát kapta meg. Meglepetés nincs, szinte senki sem szereti, valószínűleg erre az eredményre várt mindenki. Azonban a magabiztos 2. helyet bezsebelő "Ne kerüljön vissza" már más tészta. Sejtettük, hogy páran szavazni fogtok erre, de elég népszerű volt az ötlet. Teljesen érthető a dolog egyébként, hiszen a korábbi cikkünkben is említettük, hogy hiába klasszikus, már nincs meg az a varázsa, mint évekkel ezelőtt és a jelenlegi versenypályákkal sokan elégedettek. A profik között is akad, aki nem cserélne, mert Dust 2 egy MM pálya és semmi több. Kommentjeitekben Ti is kiemeltétek ezt, valamint többen unalmasnak bélyegeztétek meg, amivel egyet tudunk érteni mi is.

A középmezőnyön nincs mit magyarázni, talán az lehet érdekes, hogy Traint is itt találjuk. Ez nem olyan régen lett felújítva és a profik szerint nincs mit variálni rajta, ám ez még nem jelenti azt, hogy az átlag néző és játékos számára is ennyire bejönne. Bár sokat elárul, hogy azért nem a legjátszottabb az MM-eken sem, szóval ez alapján simán hozzányúlhatnak majd, csak hogy népszerűbbé tegyék. A lista végére Inferno került, összesen 3 darab szavazattal. A legfrissebb pálya a map poolban nem igényel felújítást sem cserét, hiszen mindenki szereti, nagyon szép és jó így, ahogy van.

Most pedig jöjjön a lényeg, vagyis az, hogy mit is tanultunk ebből. Nuke-ot továbbra is utálja a többség, de Dust 2 sem a szívetek csücske. A jelenlegi versenypályákkal valóban elégedettek lehetünk, de ha valami kikerülne a jövőben, még akkor sem feltétlenül a jó öreg D2 kellene legyen a feltétlen megoldás. Éppen ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit szólnátok ahhoz, ha esetleg egy teljesen új pályát prezentálna a Valve. Tetszene vagy marhaság? Írjátok le véleményeteket kommentbe!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!