Son Goku faterja is beszáll a bunyóba

Son Goku faterja is beszáll a bunyóba

Piros fejkendőjét felköti és bárkit elintéz, aki az útjába akad.

A várakozásoknak megfelelően Bardock játékmenetét is egy traileren keresztül mutatta be a Bandai Namco a Dragon Ball FighterZ-ben. A végén kiderült, hogy Goku apja és Broly 2018. március 28-án fog megjelenni.

Bardock (Bādakku) egy alacsony osztályú Saiyan harcos, Gine férje, Raditz és Goku apja. Gyermekkoráról és a felnőtté válás időszakáról szinte semmit nem tudunk, de ezek után gyorsan bizonyítja, hogy egy igazi harcos és saját maga vezeti csapatát a csatában. Nagyon sikeres a feladatok teljesítésében. Egy tapasztalt hadvezér válik belőle a Saiyan hadsereg élén és Dermesztő alatt szolgál, amíg rá nem jön, hogy mestere a Saiyan faj megsemmisítését tervezi. Ekkor ellene fordul, de elveszíti az összecsapást, hiszen egy energia gömbbel végez vele Dermesztő és majdnem az összes Saiyan katonával is.

Most azonban a DBFZ-ben visszatér és elszántabb, mint valaha. Sejthető volt, hogy a Bardock szuper mozdulatai kapcsolódnak majd a Super Saiyan alakhoz. Eltekintve ettől normális formában harcol. A kedvcsinálót alább láthatjátok:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!