"Jelenleg nem én vagyok a legjobb, de tudom, hogy később újra megszerzem a koronát" - KennyS interjú

A Cybersport kapta el egy interjúra a világ egyik legjobb AWP-sét, aki mostanában csak árnyéka régi önmagának.

A G2 pár hónapja már a legjobb ötbe se fér bele és sorra hagyják el a versenyeket az egyenes kieséses szakasz elején. A csapatban senki nem nyújt kiemelkedő teljesítményt, ami végül abba fulladt, hogy shox-ot nem csak sérülése miatt cserélik le, hanem mert két játékost is ki akart rakni a csapatból.

Shox elárulta, hogy kiket rakott volna ki a G2-ból

tbr | 18/03/20 10:20 Másfél héttel ezelőtt mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a G2 irányítóját és sztárját, Richard " shox" Papillont Óscar " mixwell" Cañellas váltja a kezdőben. A spanyol játékos egyelőre próbaidőn van, egy vele készült interjú szerint igen hosszú ideig marad is, de sokan nem értették a lépés hátterét.

A helyét Mixwell veszi majd át, aki már bemutatkozott az EPL-ben, a következő nagyobb esemény, amin részt vesznek pedig a DreamHack Marseille lesz, amire több, mint egy hónapot készülhetnek. A katowicei versenyen viszont a Cybersport elkapta a csapat veterán AWP-sét, KennyS-t, aki beszélt a teljesítményéről, a csapatról és a flick.gg-s együttműködésről is.

Mit tudsz mondani a G2 mostani rossz formájáról? Milyen megoldásokat találtatok ki?

"Tudjuk, hogy mik a hibák. Most is nehezen indult el a verseny és agyban nem igazán voltunk ott a meccseken. A következő versenyünk viszont több, mint egy hónap múlva lesz Marseille-ben, így bőven van időnk gondolkodni a megoldáson."

Apropó Marseille - Mennyire vagytok izgatottak, hogy hazai közönség előtt játszhattok?

"Nagyon izgatottak vagyunk. Közel élek Marseille-hez és így eltudom hozni majd a családomat, a barátaimat és a barátnőmet. Nagyon boldog vagyok, hogy megmutathatom nekik, hogy milyen a CS:GO és az én profi oldalamat is. Remélem bejutunk a rájátszásba és egy nagyobb közönség előtt játszhatunk, a francia rajongók a legjobbak a világon."

Folytassuk a  CS:GO-val.  Beszéljünk Nuke-ról, nemrég jó pár változtatás történt a pályán, ahol már ti is játszottatok a VP ellen és egész jól ment. Mit gondolsz a pályáról?

"Először is, mi mindig szerettük Nuke-ot. Személy szerint nekem mindig is az egyik kedvencem volt és picit szomorú vagyok, hogy sokan makacsok és nem próbálják ki. Az új Nuke-ot pedig még jobban szeretem. Nekem például rengeteg szöget nyit meg, ami megkönnyíti a dolgomat, főleg mióta kiszedték a terasz részt. Így még nehezebb az ellenfeleimnek, hogy elkapjanak. Nagyon magabiztosak vagyunk azon a pályán, de túl sokat nem gyakoroltunk, például a VP ellen láttam meg először az új labort. Ezenkívül persze játszottunk rajta párszor és tényleg tetszik nekünk."

Térjünk rá az AWP-re, sok profi és rajongó még mindig az egyik, ha nem a legjobb AWP-snek gondol a CS:GO történetében. Te ezt hogy látod? Egyetértesz velük?

"Mondjuk azt, hogy mostanában egy kicsit rossz bőrben vagyok. Megvannak a megoldások, szóval nem aggódok túlságosan, hogy őszinte legyek. Két rossz versenyem volt egymás után, ami már egy jó ideje nem történt meg velem, de tényleg nem aggódok. Tudom, hogy mire vagyok képes és mit tettem le az asztalra. Még mindig ugyanaz a játékos és ember vagyok, szóval tudom mi ment félre az elmúlt pár hónapban és azt is, hogy hogyan javítsam ki. Jelenleg nem én vagyok a legjobb, de tudom, hogy később újra megszerzem a koronát"

Volt valaki, akire felnéztél az 1.6 vagy CS:GO érából?

"Sosem volt igazán példaképem. Mindent magamtól csináltam és kitaláltam a saját játékstílusomat. Nem kellett mást néznem hozzá. Viszont markeloffot kedveltem 1.6-ban. Ennek ellenére a játék stílusom teljesen különbözik az övétől."

Beszéljünk kicsit róla, hiszen nem rég visszatért az AWP-hez. Mit gondolsz erről a lépésről? Pozitív vagy egy kicsit kései?

"Szerintem ez egy nagyon jó hír, jó neki. Ettől függetlenül rengeteg jó AWP-s van és a játék már nem olyan, mint 1.6-ban volt. Például Source végén én voltam az egyetlen AWP-s, aki jó volt, így könnyű volt a legjobbnak lenni. Nem azt mondom, hogy könnyű volt a legjobbnak lenni régebben, de most sokkal nehezebb. Nem hiszem, hogy markeloff újra akkora sztár lesz, de még mindig egy kiváló játékos."

Végezetül, egy kicsit eltérő kérdés számodra. Éppen együttműködsz a flicks.gg-vel, hogy készítsen neked egy úgynevezett avatart - egy fizika megfelelőt a játékon belüli személyiségedhez. Mire gondoltál, amikor belecsaptál ebbe a projektbe?

"Először is, ők kerestek meg engem mivel tudták, hogy javítani akarok az imázsomon. Szerettem volna valamivel kedveskedni a rajongóknak. Mindig is ezt akartam csinálni, eladni a nevemmel ellátott cuccaimat. Őszintén, nem a pénzért csinálom, csakis magamért és a rajongókért. Nagyon boldog vagyok, azzal ahogy haladnak a dolgok."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!