Shox elárulta, hogy kiket rakott volna ki a G2-ból

Shox elárulta, hogy kiket rakott volna ki a G2-ból

A kispadra került játékos a G2 új podcastjében mesélt a hőn áhított "drasztikus változásokról".

Másfél héttel ezelőtt mindenkit megdöbbentett a hír, hogy a G2 irányítóját és sztárját, Richard "shox" Papillont Óscar "mixwell" Cañellas váltja a kezdőben. A spanyol játékos egyelőre próbaidőn van, egy vele készült interjú szerint igen hosszú ideig marad is, de sokan nem értették a lépés hátterét. A szervezet tulajdonosa, Carlos "ocelote" Rodríguez egy új podcastszériát hozott létre csak azért, hogy a volt kapitány és Nathan "NBK-" Schmitt ki tudják fejteni a gondolataikat a rajongóknak.

Frissítve: Mixwell váltja shoxot a G2-ban, egyelőre próbaidőn

Komoly változások történtek a G2 háza táján, melyek shox mellett más tagokat is érintenek majd.

A kettejük közti viszonyt jól mutatja, hogy egymás után adták elő nézeteiket és nem szerepeltek együtt a műsor alatt. Elsőként NBK-vel beszélgetett ocelote, aki sok újdonságról nem számolt be az egy óra alatt, amit képernyőn töltött. Szó esett a jelenlegi bootcampjükről Berlinben és hogy azért szakítottak shoxszal, mert nem klappolt a csapat, de semmi extra. Mindig is egy diplomatikus ember volt, most is tartotta magát ehhez és inkább nem árult el semmi konkrétat a múltról.

A volt társának azonban már több kedve volt csicseregni, így többek között kiderült az is, hogy mire gondolt másfél hete "drasztikus változások" alatt. A terve szerint kirakták volna NBK-t és Dan "apEX" Madesclaire-t, akik szerinte nem passzoltak az elképzeléseihez és ellenálltak több döntésénél. Ami valljuk be érthető is, hiszen a G2-ban folyamatosan cserélték a szerepeket, pozíciókat és a végére már shox szerint sem értették a többiek, hogy mégis mit akarnak a játékon belül.

A helyüket nem mások kapták volna meg, mint a csapat volt edzője, Edouard "SmithZz" Dubourdeaux (aki ráadásul AWP-s helyett rifler lett volna) és a legendás francia irányító, Kévin "Ex6TenZ" Droolans. Tehát az egy éve érkező EnVyUs-os magból csak Kenny "KennyS" Schrub maradt volna meg, aki meglepőmód rá is bólintott a cserékre. A döntés így Alexandre "bodyy" Pianarora hárult, aki "nem bízott a projektben" és ezzel leszavazta shoxot. Innentől egyértelmű volt, hogyha bárki is távozik, az a kapitány lesz, -és végül ez is történt.

Ami shox jövőjét illeti, egyelőre kérdéses, hogy mi lesz vele. Az biztos, hogy pénteken megműtik a jobb csuklóját, ami remélhetőleg segít majd az egyéni formáján, de mielőtt újra egeret ragadhatna, még vár rá pár hétnyi pihenő. Azonban igen valószínű, hogy egy új francia csapat megalakulásának küszöbén állunk. Ha NBK- terve nem jön össze három hónapon belül, akkor shox kívánsága teljesül majd és megcsinálják a szükséges cseréket a G2-ban. Ha máshogy alakul, akkor pedig elég gyanús SmithZz alábbi válasza alapján, hogy máshol folytatják Ex6TenZzel és két másik játékossal kiegészülve:

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!