Megmutatjuk, milyen 10 újdonsült Irelia egy mérkőzésen - videó

Az átdolgozott Irelia minden téren nagy népszerűségnek örvend, legyen az akár kinézet vagy képesség alapján megalapozott szimpátia.

Az új Irelia nagy port kavart maga körül, az elmúlt napokban szinte a csapból is ezt folyt, hogy milyen jól néz ki és hogy mennyire várják a játékosok többsége. Természetesen itt is akad, akinek nem jön be, vagy nem szeretne megválni a jelenlegitől, de ez most részletkérdés.

Amennyiben még nem találkoztál volna az új Irelia képességeivel, alábbi cikkünkben elolvashatod azt.

Megérkeztek az új Irelia képességei -Videó

Nyugodt, mint a tenger, és pusztító, akár a vihar. Ionia szenvedélyes védelmezője, Irelia elsajátította népének ősi táncait, és művészetét a harc szolgálatába állította. A Pengetáncos kecses mozdulatokkal lebegteti halálos pengéit a levegőben, és lecsap minden bolondra, aki hódításra adja a fejét.

Azt is megtapasztaltuk már, hogy az új Irelia erejében teljes hős lesz, melyről ide kattintva olvashattok részletesebben.

Viszont mi van akkor, ha 10 Irelia találkozik egy One for All keretein belül? A lentebb található videó tökéletesen bemutatja azt.

A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk. Vicces és szórakoztató egyben, hiszen Irelia akár AP-s akár AD-s verziójából akár 1 is elég, nem hogy egyszerre 10 egy mérkőzésen.

Ez is csak egy újabb indok arra, hogy minél jobban várjuk az átdolgozott hős megjelenését.

Nektek mi a véleményetek Irelia-t illetően? Nem lesz túlzottan erős?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!