Bejelentették a DreamHack Open tornák selejtezőit

Bejelentették a DreamHack Open tornák selejtezőit

Tanulhatna a Valve egyet-mást a DreamHacktől!

Remek ötlete támadt a DreamHacknek a mai napon. Nyilvánossá tették az idei év összes Open tornájához (Montrealon kívül) tartozó nyílt selejtező dátumát, így már jó előre beírhatjátok a naptáratokba, ha esetleg érdekelne majd valamelyik verseny. Ha esetleg arra is kíváncsi vagy, hogy maguk az események mikor lesznek, akkor az alábbi cikket javasolnánk:

Lipcsében kezdődik jövőre a DreamHack Open széria

Jövőre sem maradunk DreamHack Open versenyek nélkül, összesen nyolc állomás lesz.

A formátum mindegyiken megegyezik majd, így az első két napon a nyílt, a harmadikon pedig a zárt kvalifikációra kerül sor. Utóbbiban négy meghívott csapathoz csatlakozhatnak a szerencsések. A végén egy európai és egy észak-amerikai gárda juthat ki az adott Open tornára. A regisztráció három héttel a kezdés előtt lesz elérhető és a selejtezők első napján, 17:00-kor zárulnak majd. A dátumok pedig a következőek lesznek:

fr Tours Április 6-8.
us Austin Április 13-15.
se Summer Április 27-29.
es Valencia Május 4-6.
us Atlanta Október 19-20.
se Winter Október 26-28.

Természetesen a szervezők a változás jogát fenntartják, de ettől függetlenül is jól tudnak tervezni majd az érdeklődök. Nagyon jó látni ezt a kezdeményezést, ugyanis több versenyszervező is átláthatatlanul rendezi ezt a kérdéskört és könnyen átsiklik felettük az ember. Szívesen látnánk hasonlót a Majorök esetében is a Valve-től, mert elég jó, hogy a főesemény időpontját már hamarabb kiírják, de így sem tudjuk, hogy mikor lesznek a selejtezők. Ha korábban nyilvánossá tennék azokat a dátumokat is, akkor sokkal jobban tudna tervezni mindenki, tudnák, hogy mikor érdemes csereberélni, esetleg több idejük lenne felkészülni is.

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!