LUCAS1 és HEN1 otthagyhatják az ex-100 Thievest

LUCAS1 és HEN1 otthagyhatják az ex-100 Thievest

Akik NTC névvel futottak, de most már csak bit, fnx és felps maradhat a csapatban.

Nagyon úgy néz ki, hogy újból beindult a brazil csere-bere, ugyanis az ikerpár rejtélyes körülmények között elhagyta jelenlegi csapatukat, a Não Tem Comot. A többieket erről szerdán értesítették, akik elfogadták a döntést és most két új játékos után néznek. Ez a hír alig két héttel azután látott napvilágot, hogy az NTC Németországba ment bootcampelni, ahol a források szerint az SK képviselőivel találkoztak, de ezek szerint végül nem történt megállapodás. A csapat részt vett a GG:Origin nevű versenyen is, amin a tét 10 ezer dollár és egy hely volt az IEM Sydney-re, de végül a Windigo állította meg a brazil gárdát.

A források szerint a maradék három játékos marad Németországba és hamarosan csatlakozik hozzájuk a két új kiszemelt is az ikrek helyére. Az még tisztázatlan, hogy LUCAS1 és HEN1 távozása mennyiben befolyásolja az SK-s szerződést, erről valószínűleg a jövőhéten többet tudunk majd meg. Emellett pedig több forrás is már tényként kezeli, hogy az ikrek nem véletlen hagyták ott az NTC-t, hiszen a mostani SK, tehát FalleN-ék ajánlottak nekik helyet a csapatban.

"Ezt el kell mondanom nektek Twitteren! Aaaaaazt, hogy az SK alakít az ötösén és az ikrek lehet, hogy egy top5 csapatban fognak kikötni, most pedig dolgozzon az internetes CSI csapata! =)"

Kíváncsian várjuk végül, hogy mennyi igaz a pletykákból és ki az a két játékos, aki fnx-hez, bithez és felpshez csatlakozik Németországban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!