A Negev lehet az új 1700 dolláros csodafegyver

Úgy látszik, hogy nagyon jót tett neki a frissítés.

Ma reggel került be a játékba a Beta Depot-ból már jól ismert új frissítés, ami legfőképp a Negeven változtatott. Az egyik újítás az volt, hogy az ára 2000 dollárról 1700-ra csökkent, ezenkívül a pontossága is kapott egy kis ráncfelvarrást. A folyamatos túrás helyett most már tappelhetünk és burstölhetünk is vele, de akkor sincs baj, ha "túrunk". Emellett a lövés közbeni sebességünk is csökkent, sőt, még a páncélátütését is nerfelték.

Miben változott meg pontosan a Negev és vajon használható lesz?

Nagy változáson esett át újból a Negev, ezért SlothSquadron segítségével átnézzük, hogy pontosan mi és hogyan változott.

Ahogy az lenni szokott, rengetegen ki is próbálták az új Negevet, végül valaki egy elég durva spray-t hozott össze vele: Cache catwalkról sikerült lelőnie a mainből kifutó játékost, majd villámgyorsan rá tudta húzni az egeret a társára. Egy újabb tökéletes recoil control után lelőtte a nyikorból kiérkező játékost, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy szinte alig engedte el az egeret és a kocsitól érkező (nagyon messze lévő) játékost is le tudta túrni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!