Hogyan szerezzünk minél több The Witchwood pakkot ingyen?

Az adatbányászok infói alapján, ha megtartunk néhány küldetést és csak bizonyos napokon teljesítjük őket, biztosan az új kiegészítőből kapunk értük kártyacsomagot. 

Tegnap a Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy a Year of The Raven érkezését különleges módon ünnepelhetjük meg a Hearthstone-ban, ugyanis március 26-tól minden napi küldetés elvégzésével ingyen kapunk egy Journey to Un'Goro, Knights of the Frozen Throne, Kobolds and Catacombs, vagy The Witchwood pakkot. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkből mindent megtudhattok.

Ingyen pakkokkal ünnepelhetjük a Year of the Raven érkezését

Továbbá a Blizzard közzétette a The Witchwood kártyaleleplezések menetrendjét is.

Az adatbányászok egyébként már néhány hete megjósolták ezt az akciót és a hivatalos infók alapján, ha ügyesek vagyunk, akár 17 ingyenes kártyacsomagot zsebelhetünk be. A két hetes ünnepség alatt azonban rotálni fognak, hogy milyen kiegészítőből is kaphatunk majd pakkot a küldetések elvégzéséért, szóval most szeretnénk egy kis tippet a figyelmetekbe ajánlani, amivel maximalizálni tudjátok a The Witchwood kártyacsomagokat. Az elmélet kiötlője egy AllanG nevű játékos, aki konkrétan levezette, hogy akár 12 csomagot is meg tudunk szerezni az új kiegészítőből, ha az alábbiak szerint osztjuk be a questeket. 

Március 26-án minimum két küldetésünk legyen és másnap, ha megvan a harmadik is, ne csináljuk meg az összeset egyben. Spóroljunk inkább az ünnepség harmadik napjára; vagyis március 29-re, a hetedik napra; azaz április 2-re, illetve a tizedik napra; ami április 5-re esik, végül pedig a tizenötödik napra; április 10-re, mivel ezeken a napokon garantáltan Witchwood pakkokat kapunk majd a küldetések teljesítéséért. Mindez persze csak egy elmélet az adatbányászok infói alapján, azonban korábban sem kellett bennük csalódnunk, szóval abszolút megéri kipróbálni a módszert, veszteni úgysem tudunk rajta. 

Egyébként ti rendszeresen szoktatok napi küldetéseket csinálni, vagy inkább csak akkor, ha van hozzá kedvetek? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!