Egy WoW témájú résszel készül április elsejére a Family Guy

Egy WoW témájú résszel készül április elsejére a Family Guy

Egyelőre keveset tudunk róla és ez valószínűleg így is marad az adásig.

12 éve a South Park robbantott hatalmasat azzal, amikor egy egész epizódot szentelt az akkoriban aranykorát élő játéknak. A "Világok Harca" című epizód sokak kedvence lett és új életet lehelt az akkor már 10 éve sugárzott sorozatba. Ezúttal viszont egy másik veterán, felnőtteknek szóló rajzfilmet kell megemlítenünk, ugyanis lehet, hogy pont a BfA hatására a Family Guy atyja, Seth McFarlane is úgy döntött, hogy elkészít egy WoW-ról szóló epizódot, pont április elsején. Több forrás szerint a dátumnak nincs nagy köze a részhez, hiszen szinte biztosan nem egy viccről van szó.

Az epizód neve "Veteran Guy" lesz és leginkább a méltán híres Leeroy Jenkins-ről fog szólni. Egyelőre ennél többet nem tudunk a részről, de egy kisebb leírást is kaptunk a tartalomhoz kapcsolódóan:

"Peter és a srácok katonai veteránoknak színlelik magukat, de lebuknak, ami után büntetésképpen a partiőrséghez kell csatlakozniuk"

Egyelőre tisztázatlan, hogy ennek mennyi köze van a WoW-hoz, de a készítők kreativitása határtalan, így biztos kitalálnak valamit arra, hogy a játék kerüljön a középpontba. A legújabb részt vasárnap, keleti idő szerint este 9-kor láthatják a nézők a Fox csatornáján. Reméljük egy hasonlóan jó részt kapunk, mint amit a South Park nyújtott nekünk és nem egy nagyon gyenge és rossz átverésbe futunk bele.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!