Ilyen lenne a World of Warcraft Unreal Engine 5-tel

Ilyen lenne a World of Warcraft Unreal Engine 5-tel

Ekkora részletességben videojátékként játszhatatlan lenne a gépigénye miatt, viszont videó formájában is lenyűgöző eredményt láthatunk.

Amióta megjelent az Epic Games saját fejlesztésű játékmotorjának, az Unreal Engine 5-ös verziószámú változata, nemcsak egyre több játékfejlesztő dönt úgy, hogy legújabb termékét már ebben a motorban készíti el, de már – a Gears of War készítőinek jóvoltából – azt is megtudhattuk, mire is képes pontosan az UE5.

Ezúttal egy rajongói csapat által kaptunk egy rendkívül részletes és látványos példát erre, akik egyúttal azt is bizonyították, hogy a World of Warcraft „hiába" 18 éve, hogy megjelent, a mai napig töretlen a népszerűsége. A csapat ugyanis a játék egyik legikonikusabb helyszínét, Orgrimmart modellezték le. A videó által ihletet is kaptunk arról, hogy a játék modern változata hogyan is nézne ki – bár ekkora részletességben valószínűleg brutális gépigénye lenne annak a játéknak –, valamint így látványosabb képet is kaphatunk az Ork Horda fővárosáról is.

A videóban Orgrimmart csak kívülről láthatjuk, ahogy egy ork harcos épp megközelíti a várost, aki néha megáll, a kamera pedig megmutatja a környezetet is. Az említett, közel 3 perces videó pedig alább megtekinthető:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Mennyire tetszett a rajongók által elkészült videó?