A pacifista panda meglépte a max szintet a Shadowlansben is

A pacifista panda meglépte a max szintet a Shadowlansben is

És még mindig nem kellett harcba szállnia se a Horde, se az Alliance ellen.

Ha elhangzik a doubleagent név akkor a WOW közösség nagyrésze már tudja, hogy egy pandáról van szó, aki dacolva az elvártaktól, igazi pacifistaként tengeti az életét a kezdő szigeten. A napjai azzal telnek, hogy virágokat szed és elutasítja azt, hogy akár a Horde vagy Alliance mellett tegye le a voksát. A játékos már évek óta azért került be a köztudatba, mert minden kiegészítő utána eléri a max szintet csak azzal, hogy gyűjtöget és ezt most a Shadowlands esetében is meglépte.

Hogy mindenkinek tiszta legyen a történet, a WoW arról szól, hogy küldetések teljesítésével és a játék által generált szörnyek lekaszabolása után szinteket lépjünk, mivel ezek után tapasztalati pontokat (XP) kapunk. Persze a játékban nem csak ezen dolgokért lehet XP-t szerezni, amikor bányászunk, horgászunk vagy akármilyen gyűjtögető dolgot csinálunk, akkor is csordogál némi XP, de ez gyakorlatilag töredéke csak a normálisnak. Történetünk hőse pedig pár éve gondolt egyet és úgy döntött, hogy igazi pacifistaként a játék világában úgy fog élni, hogy virágokat szed, csak és kizárólag. Ezt pedig megteheti mivel panderen karakterként soha nem hagyta el a kezdő szigetet és nem csatlakozott egyetlen frakcióhoz sem.Ezt persze nehéz felmérni, hogy milyen iszonyatosan sokáig tartó erőfeszítés volt. Anno a törénet kezdetén a játékos 8000 órát töltött a játékban, hogy elérje az áhított szintet. Amikor kijött a Legion, akkor a +10 szint már 'csak' 240 órát vett igénybe. 

Most pedig mint kiderült a Shadowlandset is sikerült kimaxolni, legalábbis szintügyileg és most ez sokkal gyorsabban sikerült. Egyelőre még nem tudjuk, hogy a kedvenc kettős ügynökünk mennyi időt töltött a mostani szintezéssel hiszen arról nem adott hírt, de az már biztos, hogy az achivement már megvan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!