Döbbenetes, mire képes az Unreal Engine 5

Döbbenetes, mire képes az Unreal Engine 5

A Gears of War fejlesztői bemutatták, hogy igen látványos eredményt is tud produkálni az Unreal Engine-motor közelmúltban megjelent 5-ös verziója.

A közelmúltban jelent meg az Epic Games által fejlesztett Unreal Engine-motor 5-ös verziószámú változata, amely ezzel elnyerte végleges formáját. A motor megjelenésével egyidőben a Gears of War-t is készítő The Coalition is megosztott egy, a motorral készült demót, amellyel félig-meddig azt is megmutatták, milyen látványos elemeket is meg lehet valósítani az Unreal Engine 5-tel.

The Cavern című videó nem egy jelenleg is folyamatban lévő játékot mutat be. A videóban megtekinthetjük, hogyan készíti el a motor a különböző karaktereket, illetve hogyan varázsolja szemünk elé a tájat. A második felében azt láthatjuk, ahogy a férfi egy barlangban van, a háta mögül pedig fekete füst száll felé, ezt később egy szörny is követi. A videó alább megtekinthető:

Az egész animációt egy Xbox Series X-en futtatták. A videóban látható minden tükröződést, fényt valós időben renderel ki. Elképesztő részletességgel dolgozza ki a különböző elemeket, a videót nézve pedig jogos is a kérdés, hogy vajon milyen látványvilág tárul majd a szemünk elé a következő Tomb Raider-játék, a S.T.A.L.K.E.R. 2, vagy a Witcher 4 játszása során – ezeket ugyanis ugyanúgy Unreal Engine 5-ben készítik el a fejlesztők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Számodra mennyire fontos egy játék grafikája?

  • 25 %
  • 63 %
  • 13 %