Jó pár Hearthstone utalással vár minket Freehold, az új BfA dungeon

A HS egyik legerősebb és legjobban utált kártyája is helyet kapott Freeholdban.

A Battle for Azeroth megjelenése már csak fél évre van, így egyre több érdekességet tudhatunk meg a következő kiegészítőről. Azt már a legelső trailerekben is láthattuk, hogy lesz egy kalóz tematikájú dungeon, aminek ma már a nevét is tudjuk: Freehold. Természetesen a Blizzard ilyen ziccereket nem hagy ki, így már arra is fényderült, hogy jó pár Hearthstone kártya megtalálható lesz a Dungeonben.

"Freehold egy igazi mennyország a kalózok, gazemberek és olyanok számára, akik nem szeretnének a Kul Tiran vezetés alatt élni. Most viszont az Irontide Raider-ek elfoglalták a várost és mindenkit saját zászlajuk alá kényszerítenek. Amíg a kalózok gyűlnek, egy csapatnyi hősnek fel kell szabadítania a várost és meg kell ölnie az egész vezetőséget, mielőtt túl késő lenne."

Patches The pirate

A legutóbbi builddel bekerült az I'm in Charge Now achievement, aminek a leírása a következő: "Győzd le Skycap'n Kragg-ot, miután megölted Patches-t Mythic nehézségen." Patches modellje pont tegnap került be és tökéletesen hasonlít a HS-ben látott kártyára. Persze, mint mondtam a Hearthstone-ban az egyik legvitatottabb kártya volt, ami egy új korszakot nyitott a metában. Akármennyire is gyengének tűnik, ha egy lapot nem kézből kell kijátszanunk, hanem az magától előbújik a paklinkból, ha teljesülnek a feltételek és azonnal üthetünk is vele, az szinte minden esetben tempó előnyt adott a használónak. Így Freeholdban is egy idegesítő és erős ellenfelet várok személyében.

Skycap'n Kragg's Parrot

Természetesen nem csak ellenségek kerülnek be, hanem például mountok is a HS világából.

null

null

Ebben a videóban pedig alaposabban megnézhetitek, hogy is néz majd ki Kragg papagája:

Skycap'n Kragg's Transmog

A kapitány védjegyének számító állkapocs armor is elérthető lesz a játékosoknak, ahogy a kampó keze is. Emellett pedig a Blizzard rengeteg kalózos transmogot rakott bele az előző buildekbe, amik remekül mennek ezzel a két tárggyal.

Valószínűleg az utalások és easter eggek itt még nem érnek véget és hamarosan még többet megtudhatunk Freeholdról, a kalózok mennyországáról.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!