Már az éles szerverekre is bekerült az új event

Már az éles szerverekre is bekerült az új event

És a flare gunt is kipróbálhatjuk.

Kicsit több, mint egy hete írtunk arról, hogy a PUBG tesztszerverekre bekerült az úgynevezett "event mód". Ezek más játékokból ismerősök lehetnek, a lényeg az, hogy valami eltérő játékmenetben részesíti a játékosokat a megszokotthoz képest. Ilyen "meglepetés" például a flare gun, avagy a jelzőpisztoly.

Megérkezett az event mód a tesztszerverekre

Ezúttal nyolc személyes csapatokban játszhatunk és a Flare Gunt is kipróbálhatjuk.

Az event ma hajnali 4 órakor indult és egészen április 2-a reggel 4 óráig fog tartani. Ahhoz, hogy kipróbálhassuk, kelleni fog nekünk egy squad (ha mégsem lennénk meg, random társakat kapunk). Emellett csak TPP módban játszhatunk és csak Miramaron.

Ha eddig elkerült volna téged a Flare Gun: ez egy jelzőpisztoly, amit ha megtalálunk és fellövünk vele az égbe, akkor egy bizonyos időn belül kapunk egy "extra" dropot. Tehát nem a hagyományosat, hanem egy direkt erre a célra módosított verziót. Ennek más a kinézete és a loot is sokkal jobb lesz benne: az egy helyett két ritka fegyvert kapunk, illetve biztosan lesz benne valamilyen, hármas szintű armor (sapka, mellvért). A flare gunnal mindenképp az ég felé kell lőnöd, legalább 200 méter magasra ahhoz, hogy aktiválódjon a "hatása", de nehezítés, hogy az egész pályán hallatszik, ha eldurran, szóval nem árt számolni a társasággal, ha ellősz egy ilyet.

Egyelőre csak custom mapeken mutatkozik be a Flare Gun, de mire is lesz jó pontosan?

Aioween | 18/03/17 14:12Elsőre talán furcsa lehet, hogy pont egy jelzőpisztoly került be egy olyan játékba, ahol az elsődleges célunk más játékosok eltüntetése, márpedig ezzel nem fogjuk sebezni őket, de a haszna meglesz! Bemutatkozik tehát a Flare Gun, amit nemrég kaptunk meg, köszönhetően a legutóbbi content patch-nek.

Siessetek kipróbálni, hiszen hétfőn hajnalban már véget is ér.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: PUBG Fórum

Kövess Minket!