Könnyen lehet, hogy hamarosan automatából is vásárolhatunk majd fegyvereket

Könnyen lehet, hogy hamarosan automatából is vásárolhatunk majd fegyvereket

Egy nagyon érdekes újításra bukkant az egyik játékos a pálya alatt!

Mint tudjuk, az Epic Gamesnél éjjel-nappal újításokon törik a fejüket a fejlesztők, és helyenként igencsak izgalmas, kreatív dolgokat találnak ki. Ez alkalommal egy teljesen új eszköz, egy fegyver/tárgy automata lehet a következő eleme a játéknak!

Rengeteg új skint találtak az adatbányászok

Természetesen a húsvété, az űré... és egy démoné a főszerep?

A 3.4-es frissítés megérkezésével megannyi új, lehetséges skin alapmodellje került be a játék fájljainak bugyraiba, ezeket a fönti cikkben megtekinthetitek. Most pedig egy textúra betöltési hiba miatt egy játékos erre a fegyverautomatára akadt rá.

A videóban látható berendezés 250 fáért cserébe egy Minigunt ígér nekünk, ami egy igazán érdekes, új vonal lehetne a fegyverszerzés tekintetében. Amennyiben ez az eszköz később valóban bekerül a játékba, az rengeteg új lehetőséggel kecsegtet, elvégre miért ne vehetnénk rakétavetőt 300 tégláért, vagy akár Legendary Scart 500 vasért, vagy épp fogyóeszközöket, mondjuk Med-Kitet 100 fáért. 

Természetesen az adatbányászok sem tétlenkedtek, rövid úton megtalálták a játék fájljaiban a Vending Machine modelljét hasonló textúrával, mint ami a videóban látható.

Hogy a berendezés pontos szerepe mi is lesz a játékban, arról semmilyen információ nincs egyelőre, lehet, hogy csak hetek múlva kerül be a játékba, ha egyáltalán tényleg bekerül, és az is lehet, hogy nem állandó szereplője lesz a szigetnek, lehetséges, hogy egy event, vagy a Battle Pass elkövetkező heti küldetéseinek részét fogja képezni!

Aztán persze az is elképzelhető, hogy az Epic csak trollkodik a világgal, hiszen nagyon közel van április elseje. Szerintetek kamu vagy valódi opció lehet az automata?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések