Elképesztően jól néz ki a Metro Exodus

Elképesztően jól néz ki a Metro Exodus

Ha minden széria ilyen folytatásokkal kecsegtetne, a fejünk se fájna.

Kevés olyan posztapokaliptikus történet születik manapság, ami igazán megmozgatja a fantáziánkat, de a Metro sorozat játékai mindig közéjük tartoztak. Az idei Game Developers Conference-en a 4A Games csapata egy exkluzív videóban mutatta be, hogy a következő részben - az NVIDIA-val való együttműködésnek hála - milyen technológiai újításokkal fogják garantálni a lebilincselő látványvilágot. 


Kooperációjuknak hála a Metro folytatásában elképesztően részletgazdag és valósághű fényviszonyokkal találkozhatunk, amire az RTX technológiát fogják használni. Így ténylegesen valós időben változhatnak a különböző fényhatások, amiket egyébként igyekeznek a lehető legtermészetesebbé tenni, hogy a játékosok valóban úgy érezhessék, mint ha a természetben lennének. 

A Metro Exodus egyébként végre mer újítani és elveti a csőjátékokra jellemző linearitást, ami nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy kedvünkre fedezhessük fel sajátos és egyben sokszor elszomorító univerzumát. A játék egyébként 2018 végén fog megérkezni PC-re, XBOX One-ra és PlayStation 4-re a fejlesztőcsapat és a kiadó ígérete szerint.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!