Ezeket fogadd meg, mielőtt belevágsz Far Cry 5-be

Ezeket fogadd meg, mielőtt belevágsz Far Cry 5-be

Pár jótanács, amit érdemes megfogadnod. 

Amikor belecsöppenünk egy vadiúj játékba, sokszor hajlamosak vagyunk csak menni a saját fejünk után, miközben így rengeteg lehetőséget hagyhatunk ki. Éppen ezért összeszedtünk nektek jó pár jótanácsot, amit ha megfogadtok, sokkal többet hozhattok ki a Far Cry 5 végigjátszása során szerzett élményetekből.

1.) Mindig beszélj a foglyokkal, miután kiszabadítottad őket


Ha már játszottál a Far Cry 5 legújabb részével akkor tudhatod, hogy az elmebeteg vallási fanatikusoknak 'hála' úton-útfélen találkozhatsz különböző foglyokkal. Őket a lehető legtöbb esetben érdemes kiszabadítanod, majd ezután beszélni velük, hiszen nem csak az adott terület fővezeréhez való utat rövidítheted így le, hanem extra információkat kaphatsz például a közelben lévő zsíros zsákmányokról.

2.) Okosan használd fel a perkpontjaidat


A játékon belüli különböző teljesítményekért perkpontokat kaphatsz, amivel különböző tulajdongásokat oldhatsz fel. Ezek áttanulmányozására mindenképpen fordíts elegendő időt, ugyanis itt hasznos és kevésbé hasznos fejleszthető cuccokat is megtalálhatsz. Semmiképp se hagyd ki azt a fejlesztést, amivel plusz egy fegyvert vihetsz magaddal, ugyanis a Far Cry világában két fegyver kevés lesz a boldoguláshoz.

3.) Csinálom a pénzt és nem a pénz csinál engem!



Ahogy a korábbi epizódokban, úgy itt is rendkívül fontos, hogy minél több pénzt gyűjt össze, ugyanis ezért cserébe tudsz jobbnál jobb felszereléseket és/vagy járműveket beszerezni. A legjobb pénzszerzési mód, ha nekiállsz vadászni és vagy halászni, hiszen utóbbival például akár percek alatt is csinálhatsz 1000 dollárt, ha megszerzed a Fisher King perket és mellé eleget gyakorolsz. 

4.) A széfeket ne robbanóanyagokkal próbáld kinyitni


Bár anno mi is robbanószerekkel estünk neki a széfeknek, ezeket jobb a különböző harcokra tartogatni, mivel a felhasználásuk nemigazán térül meg az így szerezhető dollármennyiség fényében. Inkább unlockold a perkek között a repair toolt, amivel kb. 5 másodperc és már ki is nyithatod bármelyik széfet. 

5.) Minél előbb teljesítsd Nick Rye küldetését



Ha van egy segítőd, aki saját repülővel támogat téged, az igazán jó érzés tud lenni. Éppen ezért minél hamarabb kutasd fel Nicket, akit Holland Valley-ben találhatsz és ha végigviszed a küldetését, onnantól kezdve hű társként fog követni téged. Próbáld ki, megéri. 

Még több tippre vágysz? Akkor böngészd át az alábbi listát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!