Nyílt világú Star Wars játékot készít az EA

Nyílt világú Star Wars játékot készít az EA

Mondjuk, éppen ideje, hogy kiengeszteljék a rajongókat. 

Még igencsak élénken él az emlékezetünkben az Electronic Arts húzása, amit a Star Wars Battlefront II lootboxaival művelt és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy nem is olyan régen bezáratták azt a Visceralt - aki a zseniális Dead Space megalkotása mellett - egy történetközpontú Csillagok Háborúja játékon dolgozott. Úgy néz ki azonban, hogy az EA-s srácok leporolták ezt a projektet és már eléggé előrehaladott állapotban tart a legújabb cím nyílt világúvá való átalakítása. 


Mindez úgy derült ki, hogy az Electronic Arts egy olyan álláshirdetést adott fel, amiben online tervezőt keresnek egy "Star Wars Open World" projekthez. Így az már biztos, hogy online játszható mókáról lesz szó, illetve az is, hogy az új játék nyílt világgal fog rendelkezni. 

A hirdetés leírásából még az is kitűnik, hogy jó eséllyel kooperatív és kompetitív lehetőségek is lesznek benne, viszont ennél többet sajnos egyelőre nem tudunk a projekttel kapcsolatban. Az EA egyébként egyelőre még nem reagált a hírre, de ami késik, az biztosan nem múlik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!