Komoly botrányba keverte magát a világ egyik leghíresebb kommentátora

Komoly botrányba keverte magát a világ egyik leghíresebb kommentátora

Sadokist akkor ült le streamelni, amikor nagyon nem kellett volna.

Kezdjük az egész témát azzal, hogy az emberiség már nagyon régóta ismeri az alkoholt és annak hatásait, pont ezért született egy örök bölcsesség, ami így szól: Minek iszik, aki nem bírja? Ha Matthew "Sadokist" Trivett megfogadta volna ezt az évszázados bölcsességet, talán elkerültünk volna egy drámát és előfordulhat, hogy nem teszi tönkre a karrierjét; de kezdjük rögtön a legelején.

Sadokist pont tegnap, tehát március 31-én ünnepelte 29-ik születésnapját, ahol az emberek általában felöntenek a garatra. Nem tudjuk, hogy pontosan mit és mivel kevert Sadokist, de ez nem is a mi dolgunk és szíve joga lett volna megünnepelni a születésnapját. Csakhogy elkövette élete egyik legnagyobb hibáját, leült a gép elé és amolyan Molnár Krisztiános elánnal elkezdett streamelni. Állítólag csak két sört ivott meg és teljesen józan volt, ami még kevésbé magyarázza a viselkedését.

Ezután megérkezett a streamjére a profi CS legnagyobb trollja, akit Twitteren csak Don Haci-ként ismerhettek. Valószínűleg ő sem ártatlan és valamivel biztosan felidegesítette Sadokistot, de innentől történtek a legnagyobb problémák.

"Talán le is ugorhatnál egy szakadékba úgy, hogy egy öv a nyakad köré van tekerve, jobban járna mindenki" - mondta Sadokist az előbb említett, szinte főállású trollnak. Ez már bőven elég volt, hogy bajba keverje a kommentátort, hiszen a Twitch és az e-sport közösség is nagyon komolyan veszi az öngyilkosságot, de a java csak ezután jött.

Szerintem a videó végén mindenki értette a lényeget. A tengerentúlon az úgy nevezett "N" betűs szó kimondása nem egy karriert tett tönkre és ha még nem is feltétlen értek egyet azzal, hogy egy szónak ekkora súlya legyen, Sadokist egy olyan világban mondta ezt ki több ezer néző előtt, ahol ez az egyik legnagyobb bűn, amit egy fehér ember elkövethet. Így hát meg is indult a boszorkány üldözés, ami ezúttal teljesen jogos volt. Visszakeresték Sadokist véleményét a nemrég történt xQc botrányról is, ahol azt írta, hogy undorodik attól, hogy az Overwatch játékos kanadai és nincs helye az e-sportban.

Majd azt mondta, hogy ő sem egy szent, de biztosan jobb, mint xQc. (Ebben már ne legyünk olyan biztosak -a szerk.)

A Twitch felhasználóját már kibannolták, de egyelőre a történet itt véget is ért, hiszen Sadokist azóta nem reagált sehol, így azt sem tudjuk, hogy milyen irányba fordul ezek után az élete. Ennél kevesebbért is mentek már tönkre karrierek, így kíváncsian várjuk a folytatást. Természetesen egyik kommentátor kollégája sem nyilatkozott ellene és az első pár órában a CS:GO redditről is kitöröltek minden posztot az esetről. Ha valaki eddig jó ötletnek tartotta a részeg streamelést, egy újabb eset bizonyította be, hogy lehet nem kéne, főleg ha a karriered múlhat rajta.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!