Így nyerj 3000$ értékű laptopot!

Így nyerj 3000$ értékű laptopot!

Mutatjuk, hogy miről is szól valójában a Grand Extravaganza.

A Grand Extravaganza a legújabb és legaktuálisabb kezdeményezése a Wargamingnek, ahol a legjobb játékos Alienware laptopot, a következő legjobb 250 pedig Intel processzorokat nyer. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy bélyegeket gyűjtesz normál játékkal, amit minden olyan csata után szerezhetsz, amikor benne van a top 10 XP szerző játékos között.

Grand Extravaganza -Prémium tankért és Intel nyereményekért

A meglehetősen egyedi és szép jutalmakkal kecsegtető két hetes esemény ma veszi kezdetét.

Gyűjts bélyeget maximális hatékonyság mellett

A bélyegek megszerzésének feltétele mindössze annyi, hogy legyél bent a top 10 XP szerző játékos között. Ez egy meglehetősen egyszerű kritérium, ráadásul korlátozások sincsenek, mint például, hogy csak meghatározott tier vagy bizonyos XP megszerzése felett jár a bélyeg a csatáért.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Ez azt jelenti, hogy minél több csatát kell minél gyorsabban lejátszani, amire a kis szintek a legalkalmasabbak. A listavezető IOpo4ka egy átlagos játékos, aki az esemény kezdete óta napi 700-800 csatát játszik le és ezzel összesen 6538 pontot szerzett idáig. A lista legvégén, azaz a 251. helyen Kserius áll, aki március 30. óta, tehát 4 nap alatt 1139 csatát játszott le összesen. A listavezetőkben közös, hogy tier II-III tankokkal játszanak szinte megállás nélkül mindennap.

Kínos eredmények

Tegyük fel, hogy embereinknek nem kell olyan hétköznapi dolgokkal foglalkozniuk, mint iskolába járni, dolgozniuk vagy egyéb szabadidős tevékenységet folytatniuk, de egy ember képes lehet ennyit játszani újra és újra, mindennap? Az első helyezett játékos az elmúlt egy hét alatt 4069 csatát játszott le, ami azt jelenti, hogyha megállás nélkül 0-24-ben játszik, akkor átlagosan két és fél perc neki egy csata.

Tételezzük fel, hogy a delikvens mindennap alszik legalább 6 órát, így az átlagos csataideje kevesebb, mint két percre redukálódik. Hangsúlyoznám, hogy ebben a két percben benne kell legyen az, hogy tankot választ, bekerül csatába, letelik a fél perces visszaszámlálás, így a ténylegesen csataidő valahol 1 perc környékén mozog.

Csalás vagy nem csalás?

Igazság szerint teljesen mindegy. Ha valóban csalásról van szó, akkor remélhetőleg a WG megteszi majd a megfelelő lépéseket, de van egy ettől lényegesebb eleme is a történetnek, amire a fenti videóban QB is kitért. Ez pedig az, hogy a World of Tanks 1.0-ával és ezzel a rengeteg kedvezménnyel sok játékos kezdi el és kezdi újra a játékot, és nem feltétlenül kelt bennük jó benyomást, ha papíron tapasztalt játékosokat látnak meghalni a csata első perceiben alacsony szinteken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.