A This War of Mine ingyen játszható limitált ideig

A This War of Mine ingyen játszható limitált ideig

A This War of Mine egy egyjátékos túlélő kaland, amely a világ ábrázolása és egyedisége miatt nagyon ismert lett, és most még ingyenesen ki is lehet próbálni.

A játék arról szól, hogy a háborút kell átvészelned és közben 4 vagy kevesebb embert pátyolgatnod. Ez meg van áldva egy szép 2D-s grafikával, egy 'élő és lélegző' világgal és egy könnycseppnyi drámával. A This War of Mine-ban figyelned kell arra, ki mennyire éhes, illetve mennyire egészséges. De mivel magától nem terem meg az étel vagy a gyógyszer, ezért esténként a csipet-csapat valamelyik tagjának ki kell mennie portyázni (legtöbb esetben). A játék hatalmas és tele van felfedezésre váró épületekkel, amiket az éj leple alatt lehet kifosztani. De ha rossz helyre megy az ember, akkor könnyen megütheti a bokáját, mivel rengeteg ellenség és veszély leselkedik mindenhonnan. Viszont, ha sikeresen megúsztuk az éjjeli tisztogatást, akkor sem ér véget a munka. Rengeteg dolog van, amit a roskadozó házban kell csinálni. Lehet például, hogy akit elvittél rabolgatni annak az a tehetsége, hogy jól főz és akkor nincs mese, neki kell állni összerakni a vacsorát, legyen az emberünk bármennyire is fáradt. A háború ideje alatt viszont ne csodálkozzunk, ha kegyetlen vagy dramatikus döntéseket kell hoznunk. 

A játék Április 9.-éig még ingyenes. De ha nagyon megtetszik a "háborúsdi", 70%-os leárazás keretein belül be is ruházhatunk a This War of Minera. 

This War of Mine steam: store.steampowered.com/app/282070/This_War_of_Mine/

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!