Augusztus 14-én érkezik a Battle for Azeroth és még egy gameplay videót is kaptunk

Augusztus 14-én érkezik a Battle for Azeroth és még egy gameplay videót is kaptunk

Több, mint egy hónappal előrébb került a megjelenés, emellett pedig a gyűjtői kiadásról is többet tudtunk meg.

Remek hírrel készült nekünk a Blizzard ma délutánra, ugyanis a szeptember 21-ei megjelenés helyett, sokkal hamarabb, augusztus 14-én kezünkbe vehetjük a World of Warcraft legújabb kiegészítőjét. Az alap és a Digital Deluxe-ról már eddig is tudtunk, de most már a Collector Edition-t is megvehetjük. Aki viszont már előrendelte a Digital Deluxe-ot, most pedig inkább a gyűjtői kiadást szeretné megszerezni az a Blizzard oldalán visszaigényelheti a pénzét.

A gyűjtői kiadásban egy soundtracken és a gyönyörű dobozon kívül mást nem kapunk, az ár viszont borsos lesz, egészen pontosan 100 dollárt kell fizetnünk érte. A galériában pedig megtekinthetitek a doboz teljes tartalmát is.

Emellett persze kaptunk egy videót is, amelyben 10 percig láthatjuk kalandozni a Gamespot egyik kollégáját egy Monkkal és egy Warriorral.

A hármas csapat egy másik hármas gárda ellen harcol, amik lehetnek AI-ék és a másik frakció játékosai is. Egy korábbi cikkünkben már megemlítettük, de hogy felfrissítsük az emlékeinket; a Battle for Azeroth-ot 45 euróért vehetjük meg, míg a Digital Deluxe Edition-t 60-ért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!