Ez kNg utolsó esélye

Ez kNg utolsó esélye

A fiatal játékos megkapta élete harmadik nagy lehetőségét, amit ha megint elpuskáz, már biztosan nincs visszaút.

Miután a Teles ikrek pár hete elhagyták a Não Tem Como-t, csak három játékossal operált a brazil gárda. Rengeteg lehetőség közül nem választhattak, így már motoszkált is a fejekben, hogy bizony Vito "kNgV-" Giuseppe megkaphatja élete harmadik nagy lehetőségét a profi CS-ben. Ez tegnap igaznak is bizonyult, hiszen felps Twitteren jelentette be, hogy mostantól vele folytatják a munkálatokat az NTC-ben.

KNg újraegyesül bittel és fnx-szel, akikkel a 100 Thieves-ben játszott volna, de Thorin újabb provokálása után az első hivatalos meccsükig se jutottak el, hiszen a tőle megszokott hangnemben válaszolt az elemzőnek, amiből újból komoly botrány lett, a 100 Thieves pedig inkább ki is vonult a CS:GO-ból.

Az egész csapatát elengedte a 100 Thieves

Nulla hivatalos meccsel zárta az ötös a 100 Thievesnél töltött időt.

Ezután kNg azt mondta, hogy ez volt az utolsó ilyen alkalom és inkább megpróbál felépíteni egy brazil csapatot önmagától. Ez a lelkesedés idáig tartott, hiszen a brazil szcéna legjobb játékosaival játszhat újra, így ezt a lehetőséget nem akarja félredobni. Természetesen megint megesküdött, hogy ezt most kihasználja és nem fog elgurulni a gyógyszere, de ahogy őt ismerjük, ezt nem lesz könnyű betartania.

"Tudom, hogy hol hibáztam és amellett, hogy nagyon fájtak ezek a dolgok, végül egy jobb ember lett belőlem. Most viszont eljött az idő, hogy arra koncentráljak, ami a legfontosabb; a CS-re. Köszönöm Istenem, hogy még egy lehetőséget kaptam, ezért az életemet fogom adni."

Ettől függetlenül, ha harmadjára is, de sok sikert kívánunk neki és kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az ötödik játékos, aki a mostani hírek szerint akár Lucas "steel" Lopes is lehet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!