A kirakós vége: steel önszántából hagyta el a Team Liquidet

A kirakós vége: steel önszántából hagyta el a Team Liquidet

Mindenki azt hitte, hogy újabb pofont kap a karrierje, de ő kérte azt, hogy kispadra kerüljön.

Egy győztes csapaton sohase változtass, tartja a mondás. A Team Liquid ezt mégis megtette és steel helyett leigazolták az SK-t nemrég otthagyó TACO-t. Legalábbis ezt hitte mindenki, de kiderült, hogy a sztoriban nincsenek gonoszok, és mindenki tévedett, steel önszántából hagyja el a gárdát.

"Nem éreztem jól magam a saját teljesítményem miatt és teljesen rosszul álltam hozzá a csapathoz játékon belül és kívül is, emiatt pedig sosem éreztem magam kényelmesen. Sokat tanultam a hibáimból és ez egy nagyszerű, pozitív tapasztalat volt az életemben, így nem bánok semmit. Főleg emiatt úgy döntöttem, hogy elhagyom a Liquid gárdáját és szeretném megköszönni a szervezetnek és a csapattársaimnak ezt a remek időt együtt. Végül, de nem utolsósorban pedig köszönöm a rajongóknak, királyok vagytok!"

Később pedig a csapat edzője, zews is kitweetelt egy kisebb szöveget, hogy megértsük, mi is történik a színfalak mögött:

"Mindenkinek, akik azt mondják, hogy simán csak kidobtuk steelt TACO kedvéért. Nem szórakozunk egy nyertes csapattal, épp ezért lepett meg minket a döntése. Ő lépett ki a csapatból, véleményem szerint pedig erre a lépésre pont azért szánta el magát, mert TACO szabadúszó volt."

Később a csapat menedzsere, Steve Perino is nyilatkozott, ezt követően végleg teljessé vált a sztori:

"Mi is nagyon meglepődtünk a döntésén. Nem szeretnék személyes vagy profi részleteket kiszivárogtatni, de esküszöm, hogy ez történt. TACO pont a legjobbkor lett szabadúszó, emellett pedig ha minden igaz, már találtunk is steel-nek egy új otthont."

Így tehát a kirakós minden darabkája a helyére került, hiszen összegezve, steel nem érezte magát jól a csapatában és már lehetséges, hogy talált magának egy újat, amivel nem csak ő, de a Liquid is jól járt, mert egy boldog játékos fogja lecserélni őt a Liquid színeiben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!