A Clan Chest-ek csillaga hamarosan végleg leáldozik

Április 10-én hivatalos is bejelentették, hogy hamarosan vége a Clan Chest-ek korszakának. De mégis mi lesz ez után? -erről meséltek picit a fejlesztők.

Ez a nap is elérkezett végül. A Clash Royale hivatalos oldalán tegnap jelentették be, hogy a Clan Chest-ek hamarosan nyugdíjba vonulnak. De mi vette rá a fejlesztőket végül erre, az igen komoly változtatásra? A kérdésre rövidke bejegyzésükben próbáltak válaszolni, amelyet természetesen most mi is megnéztünk.

Első körben megtudhattuk, hogy a következő frissítés során kell könnyes búcsút mondanunk klános ládikónknak, viszont aggodalomra semmi ok. A fejlesztők duplán kárpótolják majd a játékosokat hiányukért. Arról is olvashattunk még, hogy erre a lépésre azért volt szükség, mert egy újabb rendszert akarnak bevezetni, amelyben ugyan kevesebbszer zsebelhetnek majd be a játékosok jutalmakat, viszont azok, akik folyamatosan és jól játszanak, sokkal minőségibb dolgokkal gazdagodhatnak, olyanokkal, amelyeket még a legnagyobb Clan Chest sem tudott dobni. Mielőtt azonban ez az újítás élő szerveren is megjelenik, ellenőrizniük kell, hogy minden dolog úgy működik-e a játékban, mint ahogyan azt ők elvárják. 

"Nem vehetjük fel azt a magatartást, hogy folyamatosan csak adunk és adunk, mivel így a felhasználói felület (UI) túlzsúfolttá válna... ezért inkább kicserélünk valamit, vagy frissítünk valamit."

Ennek esik hát végül áldozatául a Clan Chest is, ami a fejlesztők szerint "eredetileg sokkal királyabb volt régen, mint most", mostanában nagyon passzívan állnak ehhez a jelenséghez a játékosok, már nem annyira érdekeltek a megszerzésében. De nem csak a közösségteremtő élményért voltak fontosok a ládák, hiszen nagyon jól lehetett velük azt ellenőrizni, hogy ki az aki még játszik, esetleg a klánba is beleteszi amit csak tud. Ha minden igaz, ebben a kérdésben sem kell félnünk, mivel már ennek megoldására is van pár ötletük a játék készítőinek.

"...Ez az információ –a tagok aktivitása– nagyon fontos ahhoz, hogy valaki egy eredményes klánt teremtsen, így arról is meg kell győződnünk, hogy az a bizonyos "aktivitás kontroll" a Clan Chest-ek búcsúját követően is elérhető lesz!"

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!