The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Rare kártya

The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Rare kártya

Cikksorozatunk harmadik részének középpontjában a legígéretesebbnek kinéző kék kártyák vannak. 

Hosszú várakozás után tegnap este megjelent a The Witchwood és számtalan, érdekesebbnél-érdekesebb újdonság került be a játékba. A kiegészítő megjelenésének apropóján új cikksorozatot indítottunk, melyben Magyarország egyik legjobb Hearthstone játékosa, PenhaDani elemzi ki a frissen érkezett kártyákat és emeli ki a legígéretesebbnek tűnőket. Legutóbb az Epic kártyák voltak porondon; -ha lemaradtatok volna róluk, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni.

The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Epic kártya

A sorozat második részében a legígéretesebb lila lapok vannak porondon.

A sorozat harmadik részében a Top 5 Rare kártyáról lesz szó és nem is szaporítanám tovább a szót, következzen PenhaDani lapelemzése!

Bonfire Elemental

A lap, amivel az Elemental Mage végre valóban erős paklivá nőheti ki magát. Egy jobb statokkal rendelkező Azure Drake a megfelelő pakliban, ami így garantálja, hogy ne fogyjunk ki a középjátékban. Az még kérdéses, hogy egy minion alapú Tempo Mage pontosan hogyan fog kinézni, de a Bonfire Elemental biztosan alap lap lesz benne.

Coffin Crasher

A kiegészítők óta kötelező, broken Priest kártya ezúttal nem a sárkány, hanem a Deathrattle szinergiákra épül. Gyakorlatilag egy Savannah Highmane, ami nem két hiénát, hanem egy Obsidian Statue-t hagy maga után. Mivel a Quest Priest ettől még továbbra is játszhatatlan marad, ezért leginkább egy Spiteful Summonerre épülő pakliban találhat helyet.

Murkspark Eel

A Shaman az egyik kivételes class, ahol az olcsóbb Hero Power jobb, mint az upgradelt verzió, ráadásul a jó Shaman lapok nagy része páros manaköltséggel rendelkezik. Ebbe a pakliba remekül illeszkedik a Murkspark Eel, ami hatalmas tempot biztosít számunkra a legelső körökben. Ugyan jelenleg a Shudderwockra építő Shaman paklik jobbnak tűnnek, de ne feledkezzünk meg erről a kis lényről, ami nagyon könnyen a meta középpontjában találhatja magát.

Dark Possession

Egy olcsó varázslat, ami remekül illeszkedik Cubelockba. Pótolja az N’Zoth kirotálásával elveszített value-t, remek szinergia a fegyverrel, plusz egy aktivátor a Posessed Lackey-nak és a Spellstone-nak, sőt egy esetlegesen játszott Voodoo Dollt is meg tudunk ölni vele. Mi kell még ahhoz, hogy helyet kaphasson a játék egyik legerősebb paklijában?

Witchwood Grizzly

A kiegészítő anti-aggro tech kártyája, ami egy hatalmas akadályt képezhet már az ötödik körben. Ugyan sok control paklinak jobb opciói is vannak erre, de ha csak páratlan költségű lapokból szeretnénk építkezni Baku, the Mooneater miatt, akkor hamar bevetésre kerülhet a medvénk. Ha más nem, egy Taunt Warriorban biztosan helyet fog kapni.

Futottak még

A Witching Hour és a Bellringer Sentry erős lapok, bár egy nagy, Beast-ekre épülő Druid pakli vagy egy Secret Paladin jelenleg nem tűnik túl használhatónak. Ezzel szemben a Lifedrinker csak egy közepes erősségű kártya, de miatta válik lehetővé a Shudderwock Shaman OTK kombója.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!