Nagyon közel van smooya a BIG-es szerződéshez

Nagyon közel van smooya a BIG-es szerződéshez

Komoly lehetőséget kapott a kitörésre smooya a német gárdánál.

Korábban már írtunk arról, hogy a német BiG szeretné megszerezni az Epsilon angol játékosát, smooya-t. A DBLTAP szerint az üzlet már révbe is ért és az AWP-s hamarosan csatlakozhat hozzájuk, a jövő héten valószínűleg megérkezik a hivatalos bejelentés is. A BiG az ESEA MDL-ben a harmadik helyen végzett a beugró LEGIJA-val, az EPL-be való bekerülésért a Windigo lesz majd az ellenfelük. Amint a szezonnak vége van, smooya luckeRRR-t váltja majd, aki februárban került a csapatba, de végül nem igazán vált be.

Amióta az Epsilon tavaly kivásárolta őt a Team Endpointból, azóta főként ott játszott különböző lineupokban. Az év eleje óta egy stabil tier 3-as csapatnak számítanak, de végig lehetett látni, hogy a 18 éves AWP-s ennél többre hivatott. Arról egyelőre nincs információ, hogy ki váltja majd őt az Epsilonban. Gob b, a BiG irányítója és csapatkapitánya az év elején egy interjúban még azt nyilatkozta, hogy egy teljesen német csapatot szeretnének, amivel megmutatják, hogy mire képes a szcéna.

"Próbálunk teljesen németek maradni, hogy megmutassuk a rajongóinknak, hogy így is sikereket tudunk elérni..."

Ezek szerint ezt az ötletet inkább hanyagolták és a tehetséges angol úriember mellett tették le a voksukat. Kíváncsian várjuk, hogy végül mire lesznek képesek, de véleményünk szerint ez a csere jót fog tenni a német gárdának.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!