Komoly kárpótlást és egy hotfixet is kaptunk

Komoly kárpótlást és egy hotfixet is kaptunk

Szinte egész nap problémák voltak a szerverekkel, így egy kis ajándékkal kedveskedik nekünk az Epic Games.

Április 12-én komoly problémákkal szembesülhettek a játékosok, amikor felléptek vagy csak megpróbáltak felcsatlakozni a szerverekre. Hatalmas sorban állások és sűrűn előforduló kifagyások tarkították a meccseket. Természetesen hamar kiderült, hogy a probléma nem feltétlenül az Epic Games hibája volt, hiszen az egyik szerver parkjuk szinte teljesen megadta magát, amit nem lehetett három perc alatt helyrehozni. A játék összességében végig játszható volt csak nem bírt volna el akkora terhelést, amit általában kap, így komoly, akár egy órás várakozási idők is voltak a sorban. 

Mára viszont szinte minden megjavult, hiszen megérkezett a 3.5.1-es hotfix, ami jó pár problémára megoldást nyújtott. Kijavították a dupla pump bugját, amivel újra egymás után tudtunk lőni két Pump Shotgunnal is. Emellett a Guided Missile és a replay kifagyásos bugjait is kijavították. Az egész napos problémák persze nem maradnak kompenzálás nélkül, hiszen az STW játékosok egy Troll Stash lámát kapnak, míg a Battle Royale-osok egy ingyen backblinget.

Reméljük a játék fejlődésével egyre ritkábbak lesznek a hasonló leállások, de sajnos ez nem valószínű, hiszen minél több tárgy vagy változtatás történik, annál kesze-kuszább lesz a kódolás. Ezúttal viszont, mint mondtam nem foghatjuk erre, hiszen hardver problémába ütköztek, ezért kellett néha egy órát is sorban állni. Az ingyen skinek viszont mindig jól jönnek főleg ha még jól is néznek ki.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!