Hirdetés

Pénztárcabarát paklik a spórolás jegyében

Abbiechan | 18/04/16 09:25
Cikk mentése

Ha nem sikerült drága kártyákat szerezned idáig akkor sem kell csüggedned! Elhoztunk nektek hat pénztárcabarát paklit, amikkel már el lehet indulni.

Hirdetés

A Witchwood megjelenését követően rengeteg új, izgalmas deck-el ismerkedhettek meg a játékosok, de ezek nagy részében akár több Legendás minion is helyet kapott, így nagyon drágának számítanak. Azonban, ha nem sikerült jól, esetleg sokat nyitnod és a legtöbb értékeset megszerezned, akkor sem kell csüggedned! Elhoztunk nektek pár igen jó és olcsó megoldást, amivel élmény lesz játszani.

Midrange Hunter

KÓD: AAECAR8CuwWmzgIOjQGoArUD6wfbCe0JgQr+DInDAo7DAuHjAovlAtzuAsn4AgA=

Ha közelebbről meglesitek a pakli listáját, akkor láthatjátok, hogy miért került bele a budget-friendly kategóriába. A legtöbb lap a Basic és Classic szettből kerül ki. Kivétel ezek alól a Dire Frenzy illetve a Wing Blast, de tényleg csak ezt a kettőt kell megszereznetek a deck összepakolásához. A pakli továbbá nagyban hasonlít a legtöbb Midrange Hunter-hez: a varázslatokkal és fegyverekkel első sorban a pástot kell takarítanod, a Dire Frenzy, a Houndmaster, és a Bonemare a kései játékban kell. Mindeközben nagyszerű első és második körrel is rendelkezik a sok 1 manás minionnak köszönhetően.

Tempo Mage

KÓD: AAECAf0EAA9NccMBuwKVA6sEtATmBJYF7AW8CMHBAo/TAu7TAsLzAgA=

Ez a Mage lista is csak egy Witchwood-os lappal frissült, de még így is, a Vex Crow egy egy nagyon jó kiegészítőnek számít a varázslónő arzenáljában. A varázslatok a Vex Crow lerakását követően még több értéket rejtenek majd, így a cél természetesen a madárka megvédése kell, hogy legyen. Hiszen sok, nagyszerű 2 manás lénnyel örvendeztetheti meg a játékosokat, így kár lenne csupán egy körre elpazarolni. Ha egy picit még szeretnétek megfűszerezni a deck-et, arra is van lehetőségetek: a Primordial Glyph, az Aluneth, az Archmage Antonidas és a Pyroblast is mind-mind szóba jöhetnek.

Secret Paladin (Amaz kezeiből)

KÓD: AAECAZ8FAka5wQIOjAHoAcgEpwXyBfUFrwfZB7EIuMcC48sC+NIC1uUCrfICAA==

Ez már egy picit magasabb árkategóriás pakli, viszont még mindig nem 10.000 dust-os kategória. De mégis mi dobta meg ennyire a költségét? Természetesen Sunkeeper Tarim. Ezzel együtt mégsem javasoljuk a kártya lecserélését. Tarim az egyetlen Paladin Legendary, ami képes a minionjaidat buffolni úgy, hogy közben az ellenség nagyobb szörnyeit gyengíti. De akkor sem kell csüggedned, ha nincsen meg, illetve félretett dust-od sincsen rá. A Spikeridged Steed-el nyugodtan helyettesítheted. Nem annyira hatékony ugyan, viszont egy nagyon jó védelmet tud kreálni és olcsóbb mint Tarim.

Odd Hunter

KÓD: AAECAR8CogKe+AIO8gGhAqgCtQPUBe0G2wn+DJfBAuvCApXOAuHjAovlAuXvAgA=

A Ranked meccsek egyik rettegett szörnyét is elhoztuk nektek: az Odd Huntert. Vannak akik próbálkoznak Baku helyettésítésével, viszont a lap olyan sok pluszt tud belekapolni a meccsbe, már ha helyesen van összeállítva a deck-ed (Hunter esetében a Hero Power-eddel 3-at sebzel 2 helyett), hogy nem éri meg lecserélni. Az 53%-is Win Rate pedig nem is olyan rossz már az első héten.

Combo Priest

KÓD: AAECAa0GAqUJl/YCDvgC5QT2B9UI0QrSCvIM9wz7DNHBAtjBAsrDAs7MAr3zAgA=

Ez a Priest pakli egy már régóta szeretett archetípust és kombinációt visz tovább: a Divine Spirit és Inner Fire kettősét. A lényeg annyi, hogy szörnyeid életerejét folyamatosan buff-olod, majd mikor elérte a kívánt számot egy Inner Fire-el a sebzését is megnöveled. A pakli egyedüli nehézsége abban keresendő, hogy meg kell várni míg a kombináció összes darabkája a kezedbe kerül, ami, ha nem vagy szerencsés, azt is jelentheti, hogy az ellenfeled kivégez addigra. Ha egy picit több értéket akarsz a deckedben ennél, akkor próbálkozhatsz egy Priest Legendary-val, a Lady in White-al is. A Warrior nem jó ellenfele a paklinak, viszont Hunterekkel, más Priestekkel és Shamanokkal bátran felveheted a versenyt.

Zoolock

KÓD: AAECAf0GAA8w9wTyBc4H2QexCMIIl8EC68ICysMC4soC980Clc4C8dAC0uwCAA==

Tipikus Zoolock listával találkozhatunk most is, ennek az archetípusnak a lényege ugyanis az, hogy sok, alacsony manás minion-al tudd elárasztani a pástot. A Witchwood Mad Hatter-je pedig egy aranyos kis plusz ebbe a már réges régen kialakult kohézióba, hiszen buffol három random miniont +1/+1-el ami az alacsony manás lények esetében nem kis dolog. Azért nem mindegy, hogy 0 mana 1/1-es Penguin-ről vagy 2/2-esről beszélünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: Hearthstonetopdecks

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?