The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Common kártya

The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Common kártya

Cikksorozatunk utolsó részének középpontjában a legígéretesebbnek kinéző ezüst kártyák állnak. 

Az előző héten megjelent The Witchwoood apropóján új cikksorozatot indítottunk, amiben az ország egyik legjobb Hearthstone játékosa, PenhaDani bemutatja nektek a kiegészítő Top 5 legjobbnak ígérkező lapjait. Az előző részben a Rare kártyák voltak soron; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

The Witchwood lapelemzés PenhaDanival: A Top 5 Rare kártya

Cikksorozatunk harmadik részének középpontjában a legígéretesebbnek kinéző kék kártyák vannak.

A sorozat utolsó részében Dani a legjobb Common kártyákat mutatja be nektek, vágjunk is bele!

Black Cat

A fekete macska személyében egy mini Azure Drake-t tisztelhetünk, ami annyira beteg, hogy szinte csak miatta érdemes elgondolkozni egy Odd Mage paklin. Ehhez jelenleg túl sok jó lapról kell lemondanunk, de egy pár jó páratlan manaköltségű Mage kártya kiadása után könnyen a metában találhatja magát.

Warpath

A kiegészítő legjobb Echo-s lapja ugyan csak egy drágább Whirlwind, de ez az effekt többször is kijátszva annyira erős, hogy alap lap lesz minden nem Control Warrior pakliba. Már amennyiben nem mondunk le a páros lapokról egy jó kis Tank Up! kedvéért.

Woodcutter’s Axe

A Fiery War Axe kistestvére önmagában sem egy túl rossz lap, Tempo Warrior-ban azonban erősebb, mint egy nerf előtti War Axe lenne. Ezt pedig bárki, aki játszott a játékkal az elmúlt években, tudja, hogy nem kis szó.

Rotten Applebaum

Gyakorlatilag egy Sludge Belcher 2.0. És bár eltelt egy pár év, amióta az előző kiadás dominálta a metát, ennek a lapnak így is helye lesz olyan lassabb paklikban, ahol az adott class nem rendelkezik elég erős 5 dropokkal.

Hench-Clan Thug

Egy agresszív neutral 3 drop fegyverrel rendelkező class-ok számára. Ez leginkább rugót paklikat jelent, ahol egy olcsó leszedés hiányában könnyedén hatalmas méreteket ölthet, így akár egymagában megnyerve nekünk a játékot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!