Hirdetés

A Fortnite a jövőben lehet, hogy szakít a száz játékosos Battle Royale hagyománnyal

Wolfi | 18/04/16 16:28
Cikk mentése

Emellett pedig Williamson beszélt a Battle Royale és az STW kapcsolatáról is.

Hirdetés

Akármennyire is népszerű és sikeres a Fortnite Battle Royale módja, még mindig csak early access hónapjait éli. Így a rendes kiadásig még rengeteget fejlődhet, változhat és alakulhat a játék, akár alapmechanikákban is. Részben erről készített interjút az Official Playstation Magazine, akik Eric Williamsont kapták el pár kérdésre, amiben elmondta, hogy teljesen életszerű, hogy később akár több, mint száz játékos is kezdhet a pályán egyszerre.

"Az egyik dolog amiről már sokat beszélgettünk, hogy van-e értelme több, mint száz játékost összeengedni egymással? Véleményem szerint rengeteg technológiai kérdés van emögött, de én személy szerint kipróbálnám. Nem hiszem, hogy a közeljövőben, de később miért ne?"

Emellett Williamson megemlítette, hogy a fejlesztői csapat sokat beszélgetett arról is, hogy hogyan tudnák az alap játék és a Battle Royale világát közelebb hozni egymáshoz. Egyelőre ez viszont nagyon nehéznek tűnt, hiszen az egyik class-okon, míg a másik csak a Battle Royale sajátosságain alapszik.

"Beszélgettünk már róla, hogy hogyan tudnánk közelebb hozni egymáshoz a két játékot. Elég kemény lenne megoldani, mivel a két játéknak teljesen különbözik a sebessége. A BR egy 15-20 perc alatt lenyomható játék, míg a Save the World egy RPG. Nem könnyű az egyiket a másikhoz igazítani. Tényleg szeretnénk, ha közelebb kerülne egymáshoz a kettő, de egyelőre nagyon sok probléma lépett fel. Mindegyik class-nak más a testtömege és magassága, így valószínűleg mindenki a legkisebb hitbox felé tendálna."

Végül pedig azt is elmondta, hogy a Limited Time módok remek talajt jelentenek a kísérletezésre, így szeretnék megtartani ezt a formátumot.

"Ezek a módok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kipróbáljunk olyan dolgokat is, amit nem mernénk betenni az alapjátékba. Úgy csűrhetjük-csavarhatjuk a Battle Royale-t, amennyire szeretnénk, sőt még a feje tetejére is állíthatunk mindent."

Talán a több, mint száz játékost pont egy LTM-ben tesztelhetnék le az Epic-nél, mi biztosan kíváncsiak lennénk milyen akár 149 játékossal összekerülni, persze csak ha bírják a szerverek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?