Fortnite is love, Fortnite is life! - Még egy tornádó közepén is

Fortnite is love, Fortnite is life! - Még egy tornádó közepén is

Egy amerikai tininek fontosabb dolga is akadt, mint egy holmi tornádó az utcán.

Egyre több helyről lehet azt hallani, hogy a Fortnite mennyire addiktív és sok szülő már odáig ment, hogy petíciót nyújtottak be a játék leállításáért. Természetesen ez teljesen logikátlan és a szülők nem a játék miatt veszítik el a gyerekeiket, de ebbe kár bele menni, hiszen ezúttal egy sokkal vidámabb/szomorúbb történetről van szó. A napokban Amerikában, Észak-Karolina államában, azon belül is Greensboro-ba köszönt be egy tornádó. Házakat rakott arrébb, kocsikat borogatott és, ami a legfontosabb megzavarta a tini, Anton Williams Fortnite meccsét.

A lényegi részt 41 másodperctől láthatjuk, ahogy a riporter a következőt kérdezi:

Riporter: Mit csináltál és mit láttál (amikor a tornádó lecsapott)?

Anton: Otthon ültem és éppen Fortnite-oztam, és hirtelen fura zajokat hallottam. Kinéztem az ablakon és láttam, hogy az egyik szomszédnak a tetője éppen most szakad le. Ezután pedig visszaültem, mert már csak pár ember élt a meccsben és beakartam fejezni a játékot. De ezután csak rosszabb lett és láttam, hogy a villanyoszlop is eldőlt. Ekkor megfogtam a húgomat és az unokaöcsémet és bevittem őket a fürdőbe.

A következő kérdés 1:26-tól hangzik el:

R: Mire gondoltál bent a fürdőszobában a húgoddal és az unokaöcséddel?

A: (nevet) Igazából csak arra tudtam gondolni, hogy mi történhetett a meccsen, de azért reméltem, hogy mindenki jól van a környéken.

A vége tehát happy end lett, de nehezen hibáztathatjuk a srácot azért, mert a Fortnite-al törődött még ilyenkor is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!