Francia rangadón dőlt el a G2 sorsa Marseille-ben

Francia rangadón dőlt el a G2 sorsa Marseille-ben

A legnagyobb meglepetés a francia rajongókat érte, akik biztosan nem látják már a G2-t az arénában játszani.

Kemény első napon vannak túl a DreamHack Masters Marseille-en szereplő csapatok. A várakozásoknak megfelelően sok váratlan eredmény született, még hazai rangadót is kaptunk a kiesési meccseken, mely talán az egyik legnagyobb fordulata volt eddig a teljes versenynek.

Minden, amit a DreamHack Masters Marseille-ről tudni kell

Pár órán belül kezdődik a francia torna, ezért összeszedtünk nektek minden információt róla.

EnVyUs 16:7 G2

Cache-en került sor a két francia csapat elszámolására. Hatalmas nyomás nehezedett mindkét oldalra, hiszen a vesztes máris vehette a jegyet hazaútra, de az nV talán jobb helyzetben volt valamivel, hiszen elképesztő buktával indították a napot. A FaZe ellen egyetlen kört zsebeltek csak be Happy-ék, ami után aligha láttak esélyt a továbbjutásra. KioShiMa erre is kitért a mérkőzés után adott interjújában:

Az a helyzet, hogy amikor két csapat ugyanabból az országból találkozik ilyen körülmények között, akkor mindig az esélyesebb érzi a nyomást. Mind Franciaországból jöttünk, barátok vagyunk, napi szinten beszélünk egymással. Mindenkit ismerek, tudom hogyan játszanak, mit szeretnek csinálni, szóval gyengébb gárdaként kevésbé lep meg minket a dolog, és simán benne van, hogy mi nyerünk vagy nagyon szoros meccset adunk nekik.

Párhuzamban is álltak az elmondottak az eredménnyel, ugyanis a G2 teljesen szétesett a sokkal rosszabb EnVyUs ellen. Az első félidőben CT-ben kezdhettek Happy-ék, ahol teljesen kizárták NBK-t és társait, mindössze három kört engedtek ki a kezükből. 12:3-ról nem egyszerű visszatérni, de nem is lehetetlen. A kötelező értékű pisztolykört be is zsebelték a G2-sok, 12:7-re javítottak. Az nV-ben viszont volt még erő, hogy befejezzék a párbajt és a semmiből összehoztak egy force kört, amit végül ScreaM nyert meg egy 1v1-ben. Már nem volt visszaút KennyS-éknek innen, az EnVyUs átgázolt rajtuk a maradék 3 körben és 16:7-nél lezárták a mérkőzést, ezzel életben tartva a saját esélyeiket és elpusztítva a G2 álmait, hogy a hazai közönség előtt játszhassanak.

A forduló további eredményei: FaZe 16:1 EnVyUs, mousesports 16:13 Valiance, SK 13:16 NiP, fnatic 16:4 TyLoo, Cloud9 22:20 G2, Na'Vi 16:4 Renegades, Liquid 16:7 Gambit, Astralis 16:2 Space Soldiers, Valiance 4:16 SK, TyLoo 12:16 Renegades, Gambit 16:7 Space Soldiers

Alább láthatjátok a csoportok állását az első nap után. A negyedik helyezettektől már elbúcsúztunk tegnap, mára csak a legjobb 12 maradt életben.

A csoport B csoport C csoport D csoport
1. Cloud9 mousesports fnatic Astralis
2. FaZe NiP Na'Vi Liquid
3. EnVyUs SK Renegades Gambit
4. G2 Valiance TyLoo Space Soldiers

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!