Minden, amit a DreamHack Masters Marseille-ről tudni kell

Minden, amit a DreamHack Masters Marseille-ről tudni kell

Pár órán belül kezdődik a francia torna, ezért összeszedtünk nektek minden információt róla.

Már csak órák vannak vissza 2018 következő nagy Counter-Strike eseményéig, a DreamHack Masters Marseille-ig. Az IEM Katowice óta a legnagyobb nemzetközi összecsapásnak ígérkezik a világ legjobb csapataival. Most összeszedtünk minden információt a versenyről, hogy nektek már csak nézni és szurkolni kelljen.

"Nincsenek többé esélyesek és esélytelenek" - Meglepetéseket hozhat a DreamHack Masters

16 csapat, amelynek legalább a fele esélyes a marseille-i verseny aranyérmére, de vajon ki nevet a végén?

A 250 000 dollár összdíjazású tornának szerdától vasárnapig a dél-franciaországi Marseille ad otthont. A rájátszástól kezdve pedig a 8 500 férőhelyes Dôme de Marseille nevű arénában játszik majd a legjobb nyolc gárda. Mielőtt elérne bárki is oda, az első három napon a csoportkörben kell megküzdjön a továbbjutásért, amit ezúttal GSL formátumban rendeznek. Négy csapatos csoportokat alakítottak ki, ahol két verességgel távoznak, két győzelemmel továbbjutnak a résztvevők. A nyitó- és a kiesési meccsek Bo1-ek, a győztesek és a döntő mérkőzések Bo3-ak lesznek. Két-két gárda jut be a rájátszásba mind a négy kalapból, ahol egyenesági kieséses rendszerben játszanak majd Bo3-akat egészen a verseny végéig.

A torna helyezettjei között a következőképp osztják el a 250 000 dolláros nyereményalapot:

1. $100 000
2. $50 000
3-4. $22 000
5-8. $10 000
9-16. $2 000

Alább láthatjátok a kisorsolt csoportokat:

Az első napon párhuzamosan két mérkőzést játszanak majd, így érdemes lesz figyelni rá, hogy mikor melyik érdekesebb a számunkra. A verseny várható menetrendje a következő:

Az angol közvetítésen eredetileg Matthew "Sadokist" Trivett-tel is találkoztunk volna mint caster, de Twitch-es botránya után ezt az utolsó pillanatban inkább elkerülte a DreamHack, helyét Vince Hill veszi át Henry "HenryG" Greer mellett. A meccsek követéséhez itt találjátok meg a főstreamet és valahol errefelé van elrejtve a B közvetítés, amit csak a szerdai napon használnak majd. A DreamHack Masters Marseille ideje alatt folyamatosan olvashattok nálunk az eredményekről és érdekességekről, illetve interjúkat is találtok majd a játékosokkal. Érdemes lesz ezért folyamatosan figyelni az oldalunkat a következő napokban, hogy ne maradjatok le semmiről sem!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!