Shroud végleg visszavonult és kilépett a Cloud9-ból

Shroud végleg visszavonult és kilépett a Cloud9-ból

Tudtuk, hogy ez hamarosan bekövetkezik, de így is egy korszak ért véget a CS:GO-ban.

Tegnap egy Twitteren írt búcsúlevélben közölte Michael "Shroud" Grzesiek, hogy végleg visszavonul és a Cloud9 kötelékeit is elhagyja. Shroud 2017 augusztusában került önszántából kispadra n0thinggal, akit viszont a csapat száműzött oda. Látszott rajta, hogy már nem igazán élvezi a CS:GO-t, így hamarosan az egyre jobban futó streamjében is lekerült a palettáról, a PUBG térhódítása pedig őt is elérte. Azóta átlag 30-40 ezer nézőt vonz be a PUBG-val, amit a CS:GO-hoz hasonlóan szinten játszik. Kicsit több, mint fél év elteltével pedig úgy döntött, hogy a Cloud9 szervezetét is elhagyja és végleg visszavonul a professzionális CS:GO-tól.

"Nincs egy szabálykönyv arra, hogy hogyan lehet valaki profi játékos. Nem úgy nősz fel, hogy ez a terved vagy egyáltalán van egy ilyen opció. Őszintén, ez egy olyan utazás, ahol megcsíped magad, hogy biztosan nem álmodsz-e. Amikor fiatal vagy, csak azért játszol mert szereted, nem tervezed azt, hogy majd profi leszek, egyszerűen megakarod verni a barátaidat vagy éppen a főellenséget. Kicsit később pedig felkelsz és már azon gondolkozol, hogy hogyan kéne megírni egy visszavonuló nyilatkozatot.

Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok ezért a négy évért, amit profi CS:GO játékosként töltöttem el. Néha, még mindig nem hiszem el, hogy ez a valóság. Minden egyes nap úgy keltem fel, hogy azt csinálom, amit szeretek és még pénzt is kapok azért, hogy magamat és a csapattársaimat a végletekig hajszoljam.

Most viszont egy új fejezetet kell kezdjek. A tegnapi streamem volt az utolsó a C9 kötelékeiben. A mai nappal pedig hivatalosan is visszavonulok a profi CS-ből. Szeretném megköszönni a szervezetnek, a szponzoroknak, csapattársaimnak, kollégáimnak és mindenkinek, aki valaha ránézett egy meccsemre is, hiszen egy olyan élményt adtatok, amire örökké emlékezni fogok.

Szeretném megköszönni NEKED is. A következőben, az összes energiámat egy új kihívásra fogom áldozni: streamelés és önmagam hajszolása a lehető legjobb tartalom érdekében a rajongóim kedvéért.

Az előző négy hónapban összesen 1.3 milliárd percet töltöttetek a streamemen, ahol azt néztétek, amit szeretek csinálni. Ti vagytok az okai, hogy ezt a lépést megtehetem és már alig várom, hogy ezt egy új szintre emeljem.

Találkozunk a Streamen."

Ezzel tehát Shroud végleg elbúcsúzott a profi counter-strike-tól és a Cloud9-tól is. Egyelőre nem tudjuk, hogy becsatlakozik-e egy másik szervezethez, de ez nem valószínű, hiszen akkora csatornát épített ki, amivel megtud állni a saját lábán is. Kíváncsian várjuk végül mit hoz a sors Amerika egyik legjobb CS játékosának, akiből az egyik legnagyobb Streamer is lehet.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!