Folyamatos meteorzápor hullik a pályára - valami nagyon készül

Emellett pedig a meteor is fura hangokat ad ki, ha rácélzunk az égitestre.

Körülbelül március végén láthattuk először a meteort, ami a hetek múlásával egyre nőtt és később egy állítólagos morze kódot is kaptunk egy reddit felhasználótól, ami arra utalt, hogy vagy a szezon végén vagy tegnap, azaz április 18-án Tilted Towers eltűnik a térképről. A későbbiekben sokan próbálták reprodukálni a rezgésekből kinyert kódot, de senkinek sem sikerült, így ezt mindenki elkönyvelte egy hoaxnak. Nagyjából semmi nem is történt a nap első 12 órájában, de amikor Ninja elkezdte szokás stream-jét már szinte az első meccsen esés közben látott egy üstököst, ami a pálya felé tartott, de végül elporladt.

Decent video of the meteor that's flooding the subreddit from r/FortNiteBR

De persze rengeteg más játékos is látott hasonlókat.

Close up of a meteor or comet falling during my match! from r/FortNiteBR

A legnagyobb meglepetést viszont Ninja vette észre, aki elkezdett rácélozgatni a régóta látható meteorra, ami pulzáló hangokat adott ki:

Innentől már joggal hihette mindenki, hogy valami hamarosan történni fog, ha nem ma, akkor a szezon végeztével. Egyelőre ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, de a reggeli órákban az egyik Fortnite játékos olyat talált, amire senki nem gondolt volna. A felvett hangot betette egy spektrogramba, aminek az a célja, hogy grafikusan ábrázolja a hanghullámokat. Ez a program pedig a következő képet adta:

Igen, jól látjátok. Az ott a Take the L emote tánca, ami véleményem szerint két dolgot jelenthet. Az Epic Games úgy átvert minket, hogy azt egy életre megjegyezzük, vagy csak elhúzta előttünk a mézesmadzagot a szezon végén becsapódó meteor miatt. Akárhogy is lesz, le a kalappal a Reddit nyomozók és az Epic Games előtt, hiszen egy igazi rejtélyt adtak a kezünkbe, amit pár óra alatt meg is fejtettünk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!