Sea of Thieves Patch 1.04 - Megérkeztek az első Pirate Legend cuccok

Sea of Thieves Patch 1.04 - Megérkeztek az első Pirate Legend cuccok

Egy hónap alatt ez a harmadik frissítése a játéknak.

Ha azt mondom, hogy az egyik legellentmondásosabb rajtot tudja maga mögött a Sea of Thieves kalózos játék, akkor lehet nem áll messze az igazságtól. Sokan már az első nap hangot adtak a felháborodásuknak, hogy igazából pár óra alatt mindent láttak belőle, a másik tábor pedig igyekezett védeni a szoftvert, mondván egy igazi életérzést jelent és nem feltétlenül a tartalom az elsődleges.

Mindenesetre a kiadó is érzi, hogy valami nem volt kóser, igyekeznek a lehetőségekhez mérten frissíteni a játék, jelenleg pedig a 1.04-es patchnél járnak. Természetesen az elmúlt hetekben többször is jelezték a közösség felé, hogy sok mindennel készülnek az év során. Az első tartalomfrissítésük, a "Hundering Deep" májusban jelenik meg, valamint egy új mesterséges intelligencia is fenyegetést jelent majd a világ számára.

Addig is míg várunk itt az 1.04 tartalma:

Pirate Legend - Eddig ugyan nem lehetett, de megérkezett a legendás hajó testreszabhatósága a Shipwright Shop-ba, melyet a Legendary Hideout-ban találhatunk! Szóval mostantól innen lehet megvásárolni az új vitorlákat, hajótestet és hajóorr díszeket.

Sound Effects - A játékosok mostantól új hangot hallanak, amikor kinyitják a Lore Bookokat (sztorikönyv), illetve amikor a Merchant Alliance szerződés lejár.

Spring Cleaning - Most már könnyebb a ládákat és a koponyákat elhelyezni a kapitány kabinjában lévő polcokra!

Controller Remapping - A vezérlőn a játékosok most már be tudják állítani a Push-to-talk funkciót is.

Ezen kívül jó néhány teljesítménybeli problémát is kiküszöböltek illetve javítottak:

  • Jobb teljesítmény a nagyfelbontású számítógépeken, amelyek alacsonyabb felbontást használnak a natívnál.
  • Ha távcsövet használunk, akkor jobb lesz a szigetek megjelenítése nagyobb távolságból is.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!