Íme a Boogiedown verseny eredménye, látványos emote-ot fogunk kapni

Íme a Boogiedown verseny eredménye, látványos emote-ot fogunk kapni

A közösség viszont egyáltalán nincs megelégedve az eredménnyel.

Az Epic Games néhány héttel ezelőtt kiírt egy emote készítő versenyt, amiben a résztvevők feladata az volt, hogy mutassanak be egy olyan táncot, ami szerintük jól mutatna a játékban, mint emote, hiszen az első helyezett produkció a játék részévé válik. Erről a felhívásról mi is beszámoltunk.

Néhány nappal később már százával lehetett fellelni a különféle közösségi platformokon a versenyre készült videókat, köztük rengeteg nagyszerű produkcióval, és természetesen nevetségesen rosszal is. A határidő április 10. volt, az Epic Games pedig nemrég ki is hirdette a győzteseket, íme a videó:

A közösségnek viszont nem nyerte el a tetszését a végeredmény. Ha beleolvasunk a videó alatt a kommentekbe, láthatjuk, hogy jó néhányan csalódásukat, vagy épp felháborodásukat fejezik ki. Van aki leírja, hogy egy olyan srácot kellett volna választania az Epicnek, akiről lerí, hogy játszik a játékkal, ehelyett viszont ők egy profi táncos mellett döntöttek, aki a felhívás előtt talán nem is hallott soha a játékról. Ebben nem lehetünk biztosak, de az viszont tény, hogy a közösség egy "orange shirt kidként" emlegetett résztvevőt szeretett volna győztesnek, aki ezzel a produkcióval nevezett.

A 10 év körüli kis srác nagyon keményen nyomja a maga műsorát, aminek agresszívabb stílusa valljuk be, kellemes felfrissülés lehetett volna a Fortnite megannyi könnyed elektronikus zenét tartalmazó emote-ja között. Ettől függetlenül kétség sem fér hozzá, hogy az első helyet behúzó tánc is látványos, pörgős, és beleillik a Fortnite őrült emote rendszerébe.

Ti mit gondoltok a végeredményről? Tényleg inkább az "orange shirt kidnek" kellett volna nyernie?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!