Holnap jön az újabb Clash Royal frissítés!

Sok újdonsággal kecsegtet a holnapi Clash Royale frissítés! 

A Clash Royal fejlesztői mindig is híresek voltak arról, hogy meghallgatják a játékosok panaszait és megpróbálják ezeket az elő szerverre is beültetni, ezért egyre gyakrabban adják ki balansz-frissítéseiket, a következő pedig a holnapi napon, azaz április 24-én esedékes. Igen érdekes listát pakoltak össze nekünk, hiszen az előző balansz-frissítésen túlesett Dark Prince-t újra elővették és megpróbálták még jobban a játékosok igényeihez igazítani. Természetesen nem ő az egyetlen, aki változtatások elébe néz, de nem is húznám tovább az időt, nézzük meg a változó kártyákat!

Dark Prince (Pajzs sebzéselnyelése: -25%)

A legutóbbi balansz-frissítés a Sötét Herceget gyorsabbá és szívósabbá tette, de lehet, hogy egy picit túlzásba estek maguk a fejlesztők is. Ezért holnaptól a pajzsának sebzéselnyelését csökkenteni fogják, ami azt jelenti, hogy kevesebb sebzésre lesz majd szükség a Sötét Herceg pajzsának leverésére.

Spear Goblins (Támadási sebesség: 1,2 sec)

Ez a változtatás nem csak a Spear Goblin-okat fogja érinteni, hanem a Goblin Gan-et és a Goblin Hut-ot is! Az eredetileg 1,1 sec-es támadási sebességet megnövelték 1,2 sec-re, így nem lehet majd olyan rugalmasan használni őket.

Barbarian Barrel (Hatótáv: 7)

Egyelőre sajnos a hordó tele barbárokkal nem találta meg helyét az Arénában. Hatótávolságának növelésével (eredetileg 6,5 volt) a fejlesztők azt próbálják elérni, hogy a játékosok könnyebben tudjanak tornyokat, tárgyakat eltalálni. Ha a torony már nem áll, akkor könnyebben el tudják majd érni a Király, így nagyobb eséllyel tudják biztosítani azt a bizonyos 3 koronát.

Knight (Támadási pontosság: +3%)

Az utolsó balansz frissítést követően egyre többen használták ezt a kártyát is, viszont még egy kis változtatással már a magasabb szintű játékosok is gyakrabban fogják használni.

Dart Goblin (Sebzés: +3%)

A Dart Goblin egyedi, gyors tempójú játékstílusa eddig nem tudott sikeresen beépülni a metába. Így egy kis plusz sebzéssel próbálták megoldani a problémát a fejlesztők. A +3% papíron nem tűnik ugyan soknak, viszont élő szerveren már az egy százalék is gyakran soknak számít.

Ice Spirit (Helyi sebzés: -4%; Időtartam: 1 sec)

Az Ice Spirit nem csak egy mókás lap. Nagyon nehezen lehet megtanulni, hogy mikor és hol kell helyesen használni. Azonban alacsony árával, rugalmasságával nem volt kérdés az, hogy rengetegen fogják használni magasabb szinteken. Helyi sebzésének és időtartamának csökkentésével talán egy picit hátrébb szorul majd, ettől függetlenül is megőrizve előkelő helyét a kompetitív meccseken.

Skeleton Barrel (Csontvázak száma: 7)

A csontvázak száma 6-ról végül 7-re növekedett. Ezzel a fejlesztők azt próbálták meg elérni, hogy a kártyát flexibilisebben tudják használni a játékosok, kompetitív és fun meccseken egyaránt.

Lightning (Hatótávolság: 3,5)

A múltban rengetegszer nyúltak már a Lightning-hoz, erősítették, gyengítették. Most egy újabb erősítés következik: 3-ról 3,5-re növekedett a hatótávolsága, ezzel próbálják meg népszerűbbé tenni a lapot a játékosok körében.

Tornado (Időtartam: 2 sec, Sebzés másodpercenként: +21%)

Igaz ugyan, hogy ez a lap is nagyon nehezen használható jól, viszont rengetegen rakják bele a paklijukba ereje miatt. Időtartamának csökkentésének következményeképpen önmagában már nem lesz annyira effektív a nagyobb push-ok ellen. Másodpercenkénti sebzését ugyan növelték, de végső eredményként -3%-os csökkenés jön ki a sebzés tekintetében.

Magic Archer (Jobban eltalálja majd a mozgó ellenfeleket)

Ez a változtatás arra a problémára próbál reflektálni, amikor is a Magic Archer nem tudta eltalálni a Tombstone-ból vagy Goblin Hut-ból spawn-oló ellenfeleket.

A varázslatok

A varázslatokat mostantól a folyón is ki lehet játszani.

Kisebb javítások

  • Ritka esetekben a Cannon Cart-ot nem lehetett becélozni pajzsának elvesztését követően.
  • A Witch néha célpontot váltott.
  • Ritka esetekben Sparky ütése rújratöltődött mikor kiütötték a range-ből charge közben.
  • A Hunter mostantól el tud találni olyan célpontokat is akik felette vannak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!