Ninja megint odatette magát -Újabb Twitch rekord, jótékonyság és verseny

Ninja megint odatette magát -Újabb Twitch rekord, jótékonyság és verseny

Tegnap volt a Ninja Vegas 18, ahol a népszerű Fortnite streamer egy élőversenyt rendezett.

Ha szóba kerül az, hogy Fortnite, akkor kevés olyan gamer van, akinek ne jutna eszébe Ninja neve. A korábbi Halo profi, az utóbbi években a Twitch keretein belül találta meg a karrierjét és a Fortnite miatt, ebben a pillanatban ő az egyik legjobban kereső és legnépszerűbb személyiség a platformon. Ennek köszönhetően betalálták olyan hírességek, mint Drake és más rapperek, ami azt eredményezte, hogy a srác minden rekordot megdöntött, amit egyéni streamer valaha felállított. Viszont nem feledkezett meg arról, hogy mi a helyes. Többször tartott jótékonysági napokat, ahol több esetben is dollár tízezreket tudott gyűjteni a kiszemelt alapítványoknak. Most pedig egy szinttel feljebb pakolta a lécet. A stream a szerencsejátékosok mekkájába költözött, ez volt a Ninja Vegas 18.

A sztori egyébként inkább egy verseny volt, ahol a játékosok előtt két cél lebegett mind a kilenc kör alatt. Ninja fején minden körben ott volt egy vérdíj, aki elkapta, már be is húzott 2 500 dollárt, illetve a végső győztes is ennyit kapott a meccs végén. Abban az esetben, ha Ninja maradt talpon utoljára, akkor a pénz az Alzheimer alapítványnak ment. Az esemény alatt kilenc meccs ment le, amit persze profi kaszterek is kommentáltak, amit a helyszínen 700 ember nézett élőben. A legérdekesebb az volt, hogy a közönség nagyon különböző volt. Gyerekek és felnőttek egyiránt élvezték a műsort és semiképp nem lehet azt mondani, hogy csak 16 éves kockák ültek a nézőtéren. A rendezés egyébként nagyszerű volt. Ninja igazi showman, de a felesége, Jessica is nagyszerűen tüzelte fel a közönséget. Az pedig lehet, hogy a játék nézői felülete még nagyon kezdetleges, de ez a verseny megmutatta, hogy van jövője az Epic-nek az e-sportok világában. 

Végül pedig arról is szót kell ejteni, hogy megint megdőlt a Twitch nézettségi csúcs. Az elő közvetítést átlagosan fél millió ember követte, viszont a legnagyobb nézettség olyan 680 000 körül volt, ami Ninja előző csúcsát is fölülmúlta.

Kövess Minket!