Teljesen dán ötössel folytatja az OpTic

Teljesen dán ötössel folytatja az OpTic

Az amerikai székhelyű csapat lehet, hogy az egyik legjobb dán csapat lesz.

Szinte már megszokásszerűen az OpTic újból játékosokat igazolt. Ezúttal a Heroic két sztárját Jugit és snappit szerezték meg, mellettük pedig a North ex-edzőjét ruggaht is.

A Heroic az elmúlt hónapokban remekül teljesített, így biztos szép summáért igazolták le a duot, egyes állítások szerint több, mint fél millió dollárt kóstált a dán duó kivásárlása. Ruggah január óta volt szabadúszó, így valószínűleg neki remekül jött ez a lehetőség. A Heroic jelenlegi gárdájából természetesen a dánok maradnak meg, a nemrég csatlakozó konfig és cajunb. Ezzel be kell vallanunk, hogy egy igen erős ötöst talált magának az OpTic, amivel talán versenyezhetnek is a North-szal, míg az Astralis egyelőre egy kicsit vad célnak tűnik.

Mivel a csapat amerikai székhelyű az összes játékosuk pedig dán, így akár Európában és Amerikában is elindulhatnak a versenyeken, de egyelőre hatalmas a kavarodás és a források folyamatosan ellent mondanak a másiknak. Ha komoly célokat dédelgetnek egyértelműen Európában kell versenyezniük, de ha csak kisebb dicsőségeket szeretnének akkor NA-ben maradnak. Ma éjjel az ECS-ben már meg is leshetjük, hogy mire képes ez az új ötös, hiszen 02:00-tól az eUnited-dal játszanak. A Heroic sorsa egyelőre kérdéses, de valószínűleg es3tag visszatér a kezdő ötösbe, míg az utolsó játékos valószínűleg egy ismeretlen dán játékos lesz, viszont az EPL szezon végéig friberg lesz a csapat ötödike.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!