Már nem csak a meteor az egyetlen érdekesség az égen

Végre minden összeállt és szinte biztosra mondhatjuk, hogy a negyedik szezon az ufókról fog szólni a Battle Royale-ban is.

Az Epic tényleg rengeteget szórakozik ezzel a témával és mindent megpróbáltak, hogy eltereljenek minket az igazságtól. A tegnapi napon viszont szinte biztosra megtudtunk mindent, de kezdjük megint a legelejéről. Az előző napi cikkünkben foglalkoztunk a Tilted tetején található kanapékkal és táblákkal, amiről sokan -köztük mi is- azt hitték, hogy a meteor egyik biztos jele lesz. Mint kiderült, annyira elvakított minket Tilted pusztításának ötlete, hogy elsiklottunk a legegyértelműbb jelek mellett. Jelen állás szerint, a meteor valószínűleg nem csapódik be Tiltedbe, de egy űrhajó még megérkezhet a tornyok közé. Amit biztosra tudunk, hogy a tetőn található tárgyak azért kerültek oda, hogy megemlékezzenek a meteor becsapódásáról, ami valószínűleg sosem fog megérkezni, hiszen ha jobban megnézzük a képet láthatjuk, hogy ez az 1996-os "Függetlenség Napja" című film egyik méltán híres jelenetére utal, amikor jó pár fiatal egy torony tetején várja az űrlényeket, akik végül felrobbantják az egész tornyot.

Innentől már csak az a kérdés, hogy Tiltedbe érkezik meg az űrhajó vagy Lucky Landing-be és vajon pusztítást hoz magával, vagy békével érkeznek, a negyedik szezon valószínűsíthető főszereplői. Azt sem zárhatjuk ki azonban, hogy az ufók és a meteor egyszerre fog megérkezni és egy hatalmas dobásra készül az Epic. Az űrlényeket persze nem csak az STW legutóbbi küldetése jósolja szinte biztosra, hiszen a Battle Royale-ban is láthatunk rá utalásokat az égen. A szokásos meteor mellett ugyanis feltűnt pár érdekes csillag, amiből mindegyik a táblán található rajzokra hasonlít. Az UFO-ból viszont kettő van egy a meteortól legtávolabb, míg egy másik szinte a meteor közvetlen közelében.

The same images on the signs are also in the sky (UFOs, Hearts, and Towers).. The Aliens come in peace! from r/FortNiteBR

Most már szívből reméljük, hogy ezzel nem szeretne átverni minket az Epic, hiszen a Tilted-es táblákkal már sikerült nekik. A szezonból már csak öt nap van hátra, így hamarosan véget érnek a találgatások és megtudjuk, hogy mit szán nekünk az Epic Games a negyedik szezonra.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!