Elindult a Battle for Azeroth bétája

Elindult a Battle for Azeroth bétája

Véget ért az alfa teszt, jöhet a következő lépcső.

Végre elérkeztünk a Battle for Azeroth végső tesztjéhez, a bétához. Ma reggel az új build már a Béta jelöléssel indult, ami az alfa tesztelők számára azt jelentette, hogy az eddigi karakterek törlődtek. A Blizzard már ki is küldte az első kulcsokat, amit a Battle.net-ben nézhetünk meg. A későbbiekben még rengeteg kulcs kerül szétosztásra, így nem kell aggódni, ha egyelőre valaki nem kapott. Ha viszont eddig elfelejtettünk regisztrálni rá, még megtehetjük a Wowhead pedig ebben is segít nekünk.

A béta információi egyelőre a következők:

  • A karakter másolást hamarosan engedélyezik
  • Ez volt az utolsó karakter törlés a teszt szervereken
  • Mostantól 120-ig is felfejlődhetünk
  • Az alfa fórum helyett már a béta fórumon nézelődhetünk
  • Holnap, azaz 26-án újabb BfA kérdezz-feleleket tartanak Hazzikostas-ék, aminek a fontosabb részleteit nálunk is elolvashatják magyarul
  • A Blizzard dokumentálta az összes változtatást, amik az addon fejlesztőket érintik
  • Rengeteg játékost hívnak meg a továbbiakban is

"Elérkeztünk a béta teszthez. A karaktereket töröltük, a hivatalos bejelentés hamarosan megtörténik, amikor mindent stabilnak találunk. Addig is, üdvözlünk a Bétában! Számítsatok rá, hogy renget játékos fog csatlakozni hozzátok hamarosan"

A továbbiakban a Wowhead összegyűjtött minden egyes változtatást, ami eddig történt, a nagy részéről mi is írtunk, de érdemes meglesni a cikk alján látható gyűjteményt is.

Battle for Azeroth Expansion

Battle for Azeroth is WoW's next expansion after Legion, revealed during the BlizzCon 2017 opening ceremony. WoW's seventh expansion features Allied Races, the Heart of Azeroth, Islands, and Warfronts. Players level to 120 in the zones of Kul Tiras and Zandalar. Here is a compilation of everything known about the expansion so far.

A Blizzard emellett elárulta, hogy a legtöbb akadály elhárult a kiegészítő előtt, így a béta sima lefutása után érkezhet a teljes kiegészítő augusztus 14-én.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Cover: www.youtube.com

Kövess Minket!