Borús fellegek gyűlnek a Destiny 2 körül

Borús fellegek gyűlnek a Destiny 2 körül

A Bungie elképesztően amatőr módon próbálja helyrepofozni a játék történetének hiányosságait. 

Kevés cikibb dolog van annál, mint amikor dollármilliókból készítesz egy felsőkategóriás játékot, aminek aztán annyira bárgyú és bugyuta lesz a története, hogy a játékosok tömegesen kezdik el ekézni miatta az alkotókat. Pedig pont ezt történt a Bungie-val is, aki a Destiny 2 során ugyan több hibát is elkövetett, de mind közül kiemelkedik a faék egyszerűségű történet, ami a rajongók szemét is elkezdte csípni, ezért a fejlesztőcsapat youtuberekkel próbálja meg helyrehozni a sztori hiányosságait. 


Ami igazán furcsa ebben az egészben, hogy az egyfelől rendben van, hogy az internetes tartalomgyártók többsége igazán kreatív emberkének mondható, de egyik sem hivatásos író, hogy pár éles meglátással hirtelen helyre tudja hozni a Bungie által hozott hibás döntéseket. Ennek ellenére a játék rendezője, Christopher Barrett meghallgatta a MyelinGames, Mercules904 és theAER0KNIGHT triót, akik elmondásuk szerint felfedték a történetírás során keletkező kisebb nagyobb bakikat és hézagokat, -és ha már ott voltak, akkor a Destiny 2 jövőjéről is hosszasan elbeszélgettek. 

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy ha egy fejlesztőcsapat már ilyesmire vetemedik, akkor igencsak kétségbe lehet esve, ami a részvényesek mellett leginkább a Season Pass-szal rendelkező játékosok vérnyomását tornázhatja az egekbe. Egy azonban már biztos: az első két rész után nagyon nagyot kell majd a Bungie-nak durrantania, hogy újra lelkesedni tudjunk egy újdonsült Destiny epizódért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!