Mert Harry Potterből sosem elég!

Most egy vadiúj mobiljáték próbálja meg elvarázsolni a rajongókat.

Ha létezik ember a Földön, akinek nehezen tudjuk megbocsátani bűneit, az J. K. Rowling, aki a zseniális Harry Potter könyvek után nem folytatta tovább - csak egy erőtlen színdarab erejéig - kedvenc varázslótanoncunk legendás történetét. Addig, amíg az írónő meggondolja magát, olyan mobiljátékokkal vagyunk kénytelenek csillapítani étvágyunkat, mint a Harry Potter: Hogwarts Mystery, ami Androidon és iOS-en már egyaránt elérhető. 

Aki imádja ezt a varázslatos univerzumot, az a játékot is szeretni fogja, hiszen amolyan előzményként a Harry Potter könyvek előtt játszódó történetbe csöppenünk, ahol olyan tanároktól tanulhatunk, mint Flitwick, McGalagony, vagy éppen a jó öreg Dumbledore. Szükségünk is lesz rájuk, hiszen miután megtaláltuk a hozzánk passzoló roxforti házat, már el is indulunk a varázslóvá válás rögös, ám de felettébb szórakoztató útján. 

A történet során számos teendő vár ránk, többek közt a Roxfort falai között kalandozhatunk, egyedi játékokat játszhatunk és számtalan varázslatot tanulhatunk meg. Rajongóknak kötelező darab, akik pedig csak értetlenül pislognak a Harry Potter-hez köthető hype láttán, azok előbb olvassák el az összes kötetet. Legalább kétszer.

Kövess Minket!