Riport: A Splyce kivonulhat a CS:GO szcénából

A beszámolók szerint a Splyce hamarosan kiteszi a Counter-Strike csapatának szűrét.

Az észak-amerikai Counter-Strike két fontos brandet is elvesztett az elmúlt fél évben a CLG és a Misfits képében. A jellemzően más e-sportokban jeleskedő szervezetek több próbálkozás után inkább  elhagyták a szcénát a sikertelenségek miatt. Őket követheti hamarosan a Splyce is a Dust2.us riportja szerint.

A Misfits is otthagyja a CS:GO-t

Próbálkoztak eleget, de végül csak nem jöttek a sikerek.

A korábban FolloweSports.com nevű szervezet 2015 decemberében vette fel a Splyce nevet, azóta számtalan európai és észak-amerikai játékosnak adtak otthont, bár sohasem törtek be a világelitbe egyikkel sem. Legnagyobb eredményük a 2016-os MLG Colombus Major szereplés volt. A folyamatos ESL Pro League részvételük volt talán az egyetlen konzisztens teljesítményük, ám idén nagy valószínűséggel ettől is elesnek, hiszen az utolsó előtti helyen állnak. Természetesen így még játszhatnak kiesési mérkőzéseket, de egy ideje nem tudnak a teljes felállásukkal sem játszani.

Szintén a Dust2.us számolt be arról, hogy Ricardo "Rickeh" Mulholland a Splye-szal fejezi be a szezont. Az ausztrál játékos Zack "XotiC" Elshanit helyettesíti, aki nem kapta meg időben az útlevelét, így nem játszhat a leicesteri kiesési fázisban május 9-10. között. Valószínűleg csak utána jöhet a kivonulás, de egyelőre még az sem tiszta, hogy szimplán mindenkit elengednek az élő szerződéséből vagy megpróbálják eladni a játékosokat és a szervezetnél maradnak még, de nem játszanak már. Továbbá nem tudni azt sem, hogy együtt folytatják-e vagy külön próbálkoznak a jövőben.

A Splyce jelenlegi felállása a következő:

Taylor "Drone" Johnson
Stephen "reltuC" Cutler
David "DAVEY" Stafford
Kory "SEMPHIS" Friesen
Ricardo "Rickeh" Mulholland (beugró)

Zack "XotiC" Elshani (inaktív)

Zachary "Eley" Stauffer (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!